Çevre Bilgi Sistemi

Üyeler Görebilir
Çevre Bilgi Sistemi

Bu sistem ile; bir çok uygulamada geçen firma, tesis, kullanıcı gibi kavramların ortak bir havuzda toplanması amaçlanmaktadır.

Böylece;
Firma, tesis ile ilgili herhangi bir güncelleme için ayrı ayrı uygulamalarda tek tek işlem yapılmasına gerek kalmayacak.

Birden çok uygulama için ayrı internet adresi, kullanıcı adı, şifreye gerek duyulmayacak.

Giriş adresi:

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
@Kara--

vergi numarası girdikten sonra tesisi listesi çıkması gerek ama çıkmıyor. tesis aktifleştirildiği halde gözükmüyor.sizde de aynı sorun oldu mu?

Üyeler Görebilir
@Gülfem Polat

• Hesabınızın kayıt işlemi başarısız olmuştur.Lütfen yetkililer ile iletişime geçiniz.
Firma veya tesis kayıtı yapamıyorum sürekli bu hatayı veriyor .. neden ki acaba ? karşılasan varmı?

Üyeler Görebilir
Tesiste tam zamanlı çalışıyorum. Firma sahibinin şifresiyle sisteme girerek tesis işlemlerinden tesise ÇG ekle sekmesi var. Buradan mı kendimizi tesise atayacağız.

Üyeler Görebilir
@m.karakus
Firma sekmesine giriş yaptıgınız zaman, yetkili listesi diye bir sekme olacak diğer sekmelerin arasında oraya giriş yapıp sağ yukarda + yetkili ekle seçeneği olacak oradan yapabilirsiniz.

Üyeler Görebilir
@orangehead026
yetkili listesinde kayıt yaptım ama çevre görevlisi olarak görnmüyor. kendi sistemimden giriş yapıyorum çevre izin lisans a çevre görevlisi giriş yapabilir diyor.

Üyeler Görebilir
@neriman sert
ayrıca sistem eksikliklerini tamamlamış olduğum halde eksikliklerinizi giderin diye uyarı alıyorum. sizde de oldu mu bu durum?

Üyeler Görebilir
Sistem eksikliği giderme yapmadım ben. Çünkü sistemde eksik bilgi yoktu. Açıkçası hangi eksiklikleri gidereceğimi bile anlamadım. Ama bende eksikliklerinizi giderin diye uyarıyı alıyorum.

Üyeler Görebilir
@neriman sert
firmayı aktifleştir diyor aktif etmiştim zaten daha önceden yeniden deniyorum uavt kullanılmış diyor. eski sistemden de aktarma sağlayamıyorum. umarım çözebilen birisi vardır.

Üyeler Görebilir
1527667410823.png
Çevre görevlisi atama yapmak için ekran daki tahhütname çıkmaktadır. çevre görevlisinin yetkili olduğuna dair belge istiyor. Zaten çevre görevlisi belgesi var başka nasıl bir belge isteyebilirler ki. taahhütname örneği hazırlayan varsa yardımcı olabilir mi.
Bu arada atama yapamıyoruz. tesisler gözükmüyor.