Üyeler Görebilir
Çevre Bilgi Sistemi
Bu sistem ile; bir çok uygulamada geçen firma, tesis, kullanıcı gibi kavramların ortak bir havuzda toplanması amaçlanmaktadır.
Böylece;
Firma, tesis ile ilgili herhangi bir güncelleme için ayrı ayrı uygulamalarda tek tek işlem yapılmasına gerek kalmayacak.
Birden çok uygulama için ayrı internet adresi, kullanıcı adı, şifreye gerek duyulmayacak.
Giriş adresi:
Bu sistem ile; bir çok uygulamada geçen firma, tesis, kullanıcı gibi kavramların ortak bir havuzda toplanması amaçlanmaktadır.
Böylece;
Firma, tesis ile ilgili herhangi bir güncelleme için ayrı ayrı uygulamalarda tek tek işlem yapılmasına gerek kalmayacak.
Birden çok uygulama için ayrı internet adresi, kullanıcı adı, şifreye gerek duyulmayacak.
Giriş adresi:
Yani önceden eski sistemde devir yapan var mı... eski isimle başvuru yapacağız da memur mu yeni adı yazacak? Yoksa ben yeni adı yazıp öyle mi başvuru yapacağım? Umarım çok karıştırmadım kimsenin kafasını
Benimki karıştı çünkü baya
diyeceğim çünkü gerçekten biraz karışık. ben eski sistemde isim değişikliği veya devir olduğunda önce onlıne cevre den ismini değiştirip öyle başvuruyu yaptığımı hatırlıyorum. Yani şu anda eski ismi görünüyorsa bir şekilde değiştirip öyle başvuruyu yapın derim ben. Sistem değiştirmeye müsaade etmiyorsa İl Müdürlüğüne dilekçe verin bence. Şu anda evet İl Müdürlüğü de sistemi bilmiyor hiç bir şey yapmıyor ama muhtemelen onlara isim değişiklik yapma yetkisini verirler diye düşünüyorum.