Çevre Bilgi Sistemi

Üyeler Görebilir
Çevre Bilgi Sistemi

Bu sistem ile; bir çok uygulamada geçen firma, tesis, kullanıcı gibi kavramların ortak bir havuzda toplanması amaçlanmaktadır.

Böylece;
Firma, tesis ile ilgili herhangi bir güncelleme için ayrı ayrı uygulamalarda tek tek işlem yapılmasına gerek kalmayacak.

Birden çok uygulama için ayrı internet adresi, kullanıcı adı, şifreye gerek duyulmayacak.

Giriş adresi:

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
@chucker
benım zaten e-imzam vardı ve başvuruyu e-imza ile yaptım . Fakat mesela firma yetkilimin mobil imzası var e-imzası yok ve danışmanı olduğu tesisinin başvurusunda yine e-imza çıkıyor mobil imza seçeneği çıkmıyor. Ben de sistemi bekliyorum (mobil imza seçeneğinin çıkmasını) açıkçası kendi e-imzam ile yaparsam yanlış olacağını düşünüyorum.

Üyeler Görebilir
@demet.e

izin lisans güncelleme işlemi yapmak istiyorum uygulama listesinde izin lisans uygulaması yok lisans uygulamaları sekmesi henüz aktifleşmesi sistemde hatalar devam mı ediyor yoksa ben mi biyerlerde hata yapıyorum

Üyeler Görebilir
Bugün adnan macit i aradım bana kedndisi hiçibir şey yapamadığını bütün her seyi yazılım bölümünün yaptığını söyledi.
eyeterlilik.csb.gov.tr mail atın dedi
mail atıyorum gitmiyor. mümkünse bilen bir kişi bana eyeterlilik mail adresini yazabilir mi

Üyeler Görebilir
@Gülfem Polat
Gülfem hanım tam olarak nasıl yaptığımı bende hatırlayamadığımdan bilmiyorum ama benim ekranımın sağ üst köşesinde edgenin işareti olan mavi e çıkıyor. sizde sanırım görünmüyor. acaba yüklenemedi mi? benim ekranım aşağıdaki gibi
111.png

Üyeler Görebilir
Çevre izinlerinin 4 yıllık gözükmesiyle ilgili eizin'e mail atmıştım. Sorun önceden çözüldü. Ancak dün akşam cevapladıkları mailime sistemle ilgili bilgi veren 2 döküman eklemişler. Sizlerle paylaşıyorum, faydası olabilir.

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
merhaba arkadaşlar ,firmada tam zamanlı çevre görevlisi olarak çalışıyorum .sadece şahıs uygulamalarından müstakil çevre görevlisi olarak mı ekleyeceğim kendimi. yoksa firma hesap kısmından yeterlilik işlemlerini ekleyip oradan da çevre görevlisi ataması yapacak mıyım.yardımcı olur musunuz acaba

@m.karakus
merhaba ,firmada tam zamanlı çevre görevlisi olarak çalışıyorum .sadece şahıs uygulamalarından müstakil çevre görevlisi olarak mı ekleyeceğim kendimi. yoksa hem şahıs uygulamalarından hem de firma hesap kısmından yeterlilik işlemlerini ekleyip oradan da çevre görevlisi ataması yapacak mıyım.yardımcı olur musunuz acaba

@m.karakus
merhaba ,firmada tam zamanlı çevre görevlisi olarak çalışıyorum .sadece şahıs uygulamalarından müstakil çevre görevlisi olarak mı ekleyeceğim kendimi. yoksa hem şahıs uygulamalarından müstakil çevre görevlisi hem de firma hesap kısmından yeterlilik işlemlerini ekleyip oradan da çevre görevlisi ataması mı yapacağım.yardımcı olur musunuz acaba

Üyeler Görebilir
@ezgig

çok saolun. şu aşamada e imzaya mecburuz sanırım.

bi de yetkilisini bulamadığımız tesisler için yetki değişikliği talep edip il müdürlüğüne sunduk ama henüz dönüş sağlanmadı.

bu durumda olan var mı acaba il müdürlükleri onaylıyor mu bekletiyor mu

Üyeler Görebilir
bakanlıktan adnan macit haftaya pazartesi ve salı ya kadar mobil imza aktif olacağını belirtmiştir. süresi geçenleri dikkate almayacaklarmış