Çevre danışmanlık firmasında çalışmanın zorlukları?

Üyeler Görebilir
Merhaba arkadşlar, bugün bir danışmanlık firmasında işe başladım. İlk iş günümde gün boyu oturdum, çalışan diğer arkadaşlar bilgisayar başında sürekli çalıştılar ben ise onları izledim. Öğrenmeye açık bir insanım fakat hiçbirşey bilmiyorum gibime geliyor. Geçici faaliyet belgesi, izin lisans süreçleri çok karmaşık gibi geldi. İster istemez biraz karamsarlığa kapıldım. Sonuçta adam bana maaş verecek ve karşılığını bekleyecek.İşe girmemin sevinciyle birlikte acaba prosedürleri öğrenemeyecekmiyim, iş verenin karşısında pasif mi görüneceğim korkularına kapıldım. Nasıl bir yol izlemeliyim, özgüvenimi nasıl kazanabilirim konularında tecrübelerinizden yararlanmak isterim? Tavsiyelerinizi beklliyorum

Üyeler Görebilir
Eğer işverenin senin tecrübesiz ya da konu hakkında bilgi sahibi olmadığını biliyorsa dert etme. Zamanla işin içine girdikçe öğrenirsin. Bu süreç içerisinde elinden geldiği kadar yönetmelikleri incelemeye, saha ziyaretlerine eşlik etmeye çalış. Yararı olacağı gibi ilgini de gösterirsin.
Hayırlı olsun.

Üyeler Görebilir
Tesislerini gez ne iş yaptıklarını nasıl çalıştıklarını öğren. Eksiklik bildirilmişse tesisler hakkında o eksiklik yazılarını mutlaka oku. İl çevredekilerle veya firmandaki tecrübeli arkadaşlarınla sürekli muhabbet et her muhabbet ettiğinde birşeyler daha öğreniyorsun

Üyeler Görebilir
Hepinize çok teşekkür ederim. İnşallah ilerleyen zamanlarda ilk işe girdiğimde şöyleydim, şimdi yapamayacağım iş yok deme lütfuna erişirim :)