Çevre görevlisi - İsg uzmanı

Üyeler Görebilir
HERHANGİ BİR ÇEVRE DANIŞMANLIK FİRMASINDA ÇEVRE GÖREVLİSİ OLARAK GÖREV YAPARKEN ÖRNEĞİN 10 TANE FABRİKAYA DANIŞMANLIK HİZMETİ VERİRKEN GERİYE KALAN ÇALIŞMA ZAMANINDA ÖRNEĞİN 3 YADA 4 FABRİKAYA DANIŞMANLIK FİRMASINA BAĞLI KALMADAN KENDİ İSG C BELGEMİZ DOLAYISIYLA FİRMANIN İSG UZMANLIĞI HİZMETLERİNİ YÜRÜTEBİLİR MİYİZ.? ( İSG UZMANLIĞI, EĞİTİM, DANIŞMANLIK VS....)
 
Üyeler Görebilir
eğitim kurumlarının bu konuya bakış açısı nedir ? ben isg eğitimini aldığım firmaya sorduğumda sağlıklı bir cevap alamamıştım ? onlar bu tür uygulamalarla karşılaşmışlardır bence ?
 
Üyeler Görebilir
ben de sormustum ama danısmanlıkta calısıyor olarak degılde herhangı bır işte haftada 5 gün çalıyorum ve cumarteside çalışma günü sayıldığı için bu günde de uzmanlık yapabilirmiyim diye sordum söyledikleri çaluştıgın yerdeki sözlşmende burda çalıştığı sürece başka bir iş yapamaz gibi bir madde yoksa uzmanlık yapabılırsın demıslerdı ama bu sigorta bağkur gün çakışması falan bunları hiç sormadım
 
Üyeler Görebilir
ben de hem çevre danışmanlığında hem de uzman olarak çalışabiliyorsunuz diye biliyorum. İsg eğitimi aldığım hocaya sormuştum Çevre Danışmanlığı yaptığın yer sorun çıkarmazsa yapabilirsin tabi demişti.
 
Üyeler Görebilir
Uzmanken başka işte yapılabilir evet,ancak çevre danışmanlık firmasında çalışırken uzmanlık yapılamıyor belirlenirse çevre görevlisi belgeniz askıya alınıyor diye biliyorum.Bakanlıkta çalışan bir uzman arkadaşımdan öğrenmiştim bunu
 
Üst