Eğitim Çevre görevlisi eğitimi

Üyeler Görebilir
@chucker
şahsi olarak katıldım ben işsizim zaten kurum üzeri gelenler ve şahsi olarak gelenlerde vardı

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar 08-30 aralıkta yapılacak eğitim yetersiz başvuru nedeni ile 7-9 aralığa alınmıştır. Tuçevden arayıp bildirdiler. arkadaşlar neden başvurmadınız 28-30 aralığa :)

Üyeler Görebilir
çok mağdur oldum bende 28-30 aralıkda gidicektim, yol,otel vs. ayarlamıştım:(

Üyeler Görebilir
Ben de 28-30 Aralık'a kayıt yaptırdım ama ne yapacakları belli olmadığı için oteli ve yolu beklettim. Endişemde de haklı çıktım ne yazık ki. Sadece bir maille birleştirildiğini söyleyip geçmişler, bu kadar basit olmamalı kimleri nasıl mağdur ettikleri önemli bir konu. Yine organizasyon faciası...

Üyeler Görebilir
komple bu işi kaldırsınlar vize eğitimine gerek yok. keşke toptan iptal etseler.

Üyeler Görebilir
ben de bugün biletimi almadan önce özellikle arayıp sordum bir değişiklik var mı diye , yok dediler , aldım .1. gruptayım

Üyeler Görebilir
@Kenan Atalar
bence eğitimde dile getirseniz iyi olur. birde eğiticileri sıkıştırırsanız tadından yenmez piyasada 5 yıl çalışmış insanlarla tartışacak düzeyde olmadıklarını düşünüyorum

Üyeler Görebilir
Sertifika bitiş tarihi 31 Ocak sonrası olanlar için ne zaman eğitim düzenlenecek.

Üyeler Görebilir
@Ömer Taşdemir
Bu eğitime katılsaydın kendini garantiye alsaydın iyiydi. Bundan sonra için eğitim dün soruldu ya nasip dendi. Tarih verilmedi

Üyeler Görebilir
@Melih Coşar

Melih bey, son gün eğitim kaçta bitecek daha doğrusu sonuna kadar kalmamıza gerek var mı(belge verecekler mi). eğitimden sonra cevap verebilirseniz o kadar mutlu olurum ki, eğitimden sonra acil gitmem gereken yer var da...:))

Üyeler Görebilir
@Gülçin Bozkurt

Gülçin hanim bugün sanirim 17:30 civari biter. Resmi program 18:30da bitiyor. Sertifika verileceği soyleniyor ancak nasıl olacak zerre fikrim yok. Bugün verilecek arada tucev yetkililerine sorar mesaji duzenlerim

Üyeler Görebilir
2010 da alınan belgelerde geçerlilik süresi yazmıyor. mevzuattaki süre 5 yıldı zaten geçti yüzde elli farkla ödeyeceğiz sanırım. Ben bir önceki vize eğitimine katılamadım eşimin doğum yapması sebebiyle mazeretimi bakanlığa da yazmıştım. Kısmetse 7/8/9/ aralıkta ordayım

Üyeler Görebilir
@Kenan Atalar
O da soruldu. Yönetmelikte 5 yıl geçerli ibaresi vardı ilk belgelere geçerlilik süresi yazılmamış ama yönetmelikte belirtilmiş dediler. Ve belge geçerlilik süresi bitmeden bir ay önce yapmadığımız sürece % 50 cezalı ödeyeceğiz