Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 08-30 aralıkta yapılacak eğitim yetersiz başvuru nedeni ile 7-9 aralığa alınmıştır. Tuçevden arayıp bildirdiler. arkadaşlar neden başvurmadınız 28-30 aralığa
Ben de 28-30 Aralık'a kayıt yaptırdım ama ne yapacakları belli olmadığı için oteli ve yolu beklettim. Endişemde de haklı çıktım ne yazık ki. Sadece bir maille birleştirildiğini söyleyip geçmişler, bu kadar basit olmamalı kimleri nasıl mağdur ettikleri önemli bir konu. Yine organizasyon faciası...
@Kenan Atalar
bence eğitimde dile getirseniz iyi olur. birde eğiticileri sıkıştırırsanız tadından yenmez piyasada 5 yıl çalışmış insanlarla tartışacak düzeyde olmadıklarını düşünüyorum
Melih bey, son gün eğitim kaçta bitecek daha doğrusu sonuna kadar kalmamıza gerek var mı(belge verecekler mi). eğitimden sonra cevap verebilirseniz o kadar mutlu olurum ki, eğitimden sonra acil gitmem gereken yer var da...)
Gülçin hanim bugün sanirim 17:30 civari biter. Resmi program 18:30da bitiyor. Sertifika verileceği soyleniyor ancak nasıl olacak zerre fikrim yok. Bugün verilecek arada tucev yetkililerine sorar mesaji duzenlerim
2010 da alınan belgelerde geçerlilik süresi yazmıyor. mevzuattaki süre 5 yıldı zaten geçti yüzde elli farkla ödeyeceğiz sanırım. Ben bir önceki vize eğitimine katılamadım eşimin doğum yapması sebebiyle mazeretimi bakanlığa da yazmıştım. Kısmetse 7/8/9/ aralıkta ordayım
@Kenan Atalar
O da soruldu. Yönetmelikte 5 yıl geçerli ibaresi vardı ilk belgelere geçerlilik süresi yazılmamış ama yönetmelikte belirtilmiş dediler. Ve belge geçerlilik süresi bitmeden bir ay önce yapmadığımız sürece % 50 cezalı ödeyeceğiz
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.