Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EğitimÇevre görevlisi uzaktan eğitim tüm cevapları
Merhaba ben 2016 da cevre gorevlisi uzaktan egitim portalina katildim katilim sertifikasini aldim ama uzerinde 1970 yili yaziyordu ve simdi cevre gorevlisi belgesini almam lazim ama katilim sertifikasinin guncel halini istiyorlar bende giris sifremi hatirlamiyorum bu sorunumu cozmek icin bana yardimci olabilecek biri varmi
hatanın ekran görüntüsünü alıp kullanıcı adın ve tc numaranla birlikte [email protected] mail atmalısın. Aynı sorunu bende yaşamıştım. Şifremi bilmiyordum. Hallettiler 1-2 gün içerisinde.
@Sedayuce7
süresini bilmiyorum ama sana verilen süre 1 hafta süre içersinde izleyip sertifikanı oluşturman lazım. videolar zaten ileri sarılıyor korkmayın sarın bişi olmaz yoksa 52 video bitmez
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.