Çevre görevlisi ve danişmanliği için çevre mevzuat eğitimi

Üyeler Görebilir
Çevre danışmanlığı firması yada çalıştığınız firmada çevre görevlisi olarak görev alacağınız konularda nelere dikkat etmeniz gerektiği, çevre görevlisi olarak çevre ve şehircilik bakanlığına yapacağınız yasal bildirimlerde hangi yönetmeliklere tabii olduğunuzla ilgili bilgilerin yer alacağı bir eğitim düzenlenecektir. Eğitimlerimiz hafta içi gurubumuz ve hafta sonu grubumuz olacak şekilde yapılacaktır. Eğitimler İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Teknik personeli tarafından verilecektir.

Yer : İTÜ MAÇKA KAMPÜSÜ SOSYAL TESİSLER

SAAT: 09:00-18:00

Toplam 4 Gün

TARİHLER: 21-22- 23- 24 NİSAN 2014 ( 4 GÜN ) TAŞKIŞLA SALONU HAFTA İÇİ GRUBU

17-18 MAYIS ve 24-25 MAYIS 2014 ( 4 GÜN ) TAŞKIŞLA , AYAZAĞA SALONU HAFTA SONU GRUBU

Detaylar hakkında bilgi almanız ve iletişim için :
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
,

Üyeler Görebilir
@Özgür.Özcan

bu eğitim sınav eğitimi diye okudum ben de linkte, çalışma hayatında neler yapmalıyız konusu değil sanırım?

Üyeler Görebilir
@shalic
Çalışma hayatında neler yapacaksınız eğitimi bu arkadaşlar . Çevre Mevzuatı eğitimi bu. İsteyen sınava takviye içinde alabilir bu eğitimi. Yenileme eğitimi değil o konu forumda yer alıyordur arkadaşlar bilginize...

@Fatih Özcan
Doğrudur Fatih bey ... :)

@shalic
Eğitimler için başvuru formu web sayfasında yer alan kayıt formudur.
Web sayfası

Üyeler Görebilir
gitcek arkadaşlar iyice araştırıp öyle gitmesinde fayda var.
3 9 nisanda eğitimi var.eğer çevre müh değilseniz 1000 lira eğer çevre mühendisiyseniz 700 lira

ben gitcektim ancak vazgeçtim çevre mühendislerine sınavsız verilecekmiş diye bir duyum aldım. o yüzden iyice araştırın derim. eğer bu yönetmelik değişmezse ekim kasım gibi bir eğitim daha olacaktır mecbur

Üyeler Görebilir
kaynağını nasıl belirtmemi istiyorsunuz. çevre ve şehircilik bakanımıyım ben bakanlıkta çalışan birine ulaştım zar zor öle bişiler öğrendim. eğer sallamıyorsam duyum başka nerden alınabilir bu konuyla alakalı. çmo bu konuda bilgilendirmesi lazım ama onlardan ses yok kalkıpta benim şöle olcak böyle olcak diye bişiler söylememde yersiz olur. gitmek isteyen gitsin ben gitmicem bu yüzden iyi araştırsınlar dedim herhalde