Çevre görevlisi yeni alanlar için

Üyeler Görebilir
28.07.2017 yani bugünden itibaren çevre görevlisi belgesi eğitimi icin sistem acilmistir. 06.08.2017 de bitecektir. Benim gibi durumda olan var mı

Üyeler Görebilir
@tülay harputlu herhangi bir sorun yok. Sadece hattınızı taşırken mobil imza için kullanacağınızı ''hattınızın 128 K olması gerektiği özellikle bildirirseniz'' size yardımcı olurlar.Herhangi bir ücret de talep edilmez.Noterden imza yetki beyannamesi alıp Turkcell' in yetkili bayilerinden mobil imza üyeliğini gerçekleştirebilirsin.;)

Üyeler Görebilir
@kargelincik
hayır videolardan sonra soru geliyor ben daha bugün bitirdim videolar bu arada ileri sarılıyor :)

@gunnssinem
mümkün zaten cvpları var arkadaşlar aynı video istediğin kadar izleyebiliyorsun

@Merve Akgül
aynı sorun bendede var kuruyorum imzala diyorum hiç bişi değişmiyor sorunun cvbını bulursan banada söylermısın

@Merve Akgül
sorunu çözdünüz mü

Üyeler Görebilir
Yeni dönemin ( 4 Ağustos son tarihli )
Eğitimi başlamadı daha değil mi?

Mail gelecek diyor daha gelmedi ve portal da aktif eğitim yok diyor.

Her dönem de sorular cevaplar aynı mı acaba? :)

Üyeler Görebilir
@Merve Akgül
ben çözdüm yaptım bugün

java ya tıkla security yerine tıkla edit site lise yerine adresi kopyala e imza nın takılı olduğundan da emin ol bide internet explorer den gir büyük ihtimalle windows 10 kullanıyorsun microsoft edge ye giriyorsun

Ekli dosyalar

• Adsızd.png
    Adsızd.png
    20.9 KB · Görüntüleme: 13
Üyeler Görebilir
@arahmankrc Dediklerinizi yaptıım edge , sildim dün tekrar denedim olmadı şimdi başka bilgisayardan yapıyorum 2 gündür de bu sorunla karşılaşıyorum e imza cihazımda mı sorun var acaba? upload_2017-8-14_23-45-38.png

Üyeler Görebilir
@Merve Akgül
sen yarın sabah kalkınca canlı desteğe bağlan o senın bilgisayarına bağlanıyor eksiklerinin hepsini gideriyor o yardımcı olur mesai saatleri içersinde bağlan ama