Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@tülay harputlu herhangi bir sorun yok. Sadece hattınızı taşırken mobil imza için kullanacağınızı ''hattınızın 128 K olması gerektiği özellikle bildirirseniz'' size yardımcı olurlar.Herhangi bir ücret de talep edilmez.Noterden imza yetki beyannamesi alıp Turkcell' in yetkili bayilerinden mobil imza üyeliğini gerçekleştirebilirsin.
@Merve Akgül "internet edge" den açmışsınız tarayıcıyı. Yanılmıyorsam java yı doğrulayamıyor. Bu yüzden "internet explorer" ın güncel sürümlerinde açmayı denemelisiniz.
java ya tıkla security yerine tıkla edit site lise yerine adresi kopyala e imza nın takılı olduğundan da emin ol bide internet explorer den gir büyük ihtimalle windows 10 kullanıyorsun microsoft edge ye giriyorsun
@arahmankrc Dediklerinizi yaptıım edge , sildim dün tekrar denedim olmadı şimdi başka bilgisayardan yapıyorum 2 gündür de bu sorunla karşılaşıyorum e imza cihazımda mı sorun var acaba?
@Merve Akgül
sen yarın sabah kalkınca canlı desteğe bağlan o senın bilgisayarına bağlanıyor eksiklerinin hepsini gideriyor o yardımcı olur mesai saatleri içersinde bağlan ama
@Merve Akgül sertifika bulunamadı diyor. Yani suan pc kart okuyucudaki çipi görmüyor. Kart okuyucunun içindeki çipi çıkarıp tekrar takın. Öyle deneyin.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.