Çevre lisansı

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar çevre şehircilikten firmama çevre izni alınması konusunda yazı geldi.firma daha önce çevre izniyle ilgili başvuru yapmış.benim çevre lisansıyla ilgilide başvuru yapmam gerekiyor mu,çevre lisansı başvurusunu hangi durumda yapıyoruz.(fabrikalar mermer ve parke üzerine, atık suyunu arıtıp kullanıyor,osb de)

Üyeler Görebilir
bu işle ilgili hiç tecrübem olmamasına rağmen okuduklarımdan anladığım kadarıyla bencede izin vermemesi lazım.ama yetkililere sorduğumda daha önce çevre görevlisi çalıştırmadık,gfb almadık diyorlar.çevre görevlisi haricinde biri bu belgeyi alabilir mi,ben bu belgeye başka nasıl ulaşırım

Üyeler Görebilir
@merve yeşil

Merve Hanım, yazdıklarınızdan ben şunu anlıyorum: Firmanız çevre izninden muaf olmak için bir yazı yazıp il müdürlüğüne başvuru yapmış. Çevre izni muafiyeti almak için gfb almanıza gerek yok zaten. Eksikliklerinizi tamamladıktan (tozumaya karşı malzeme üstünün kapatılması ve atık suyun geri dönüşlü kullanıldığına dair üniversite raporu eksiklikleri) sonra çevre izninden muaf olduğunuza dair yazı vereceklerdir muhtemelen.