Çevre mühendisi tez

Üyeler Görebilir
Merhaba ben çevre mühendisi yüksek lisans öğrencisiyim. Koronadan dolayı lab vb tez konuları alamıyoruz. Analiz deney vs içermeyen tez konuları önerileriniz var mı ? yardımcı olursanız sevinirim.

Üyeler Görebilir
Yerel Yönetimler Bazında Sıfır Atık Projesi: ........ İli ....... İlçesi Örneği
Atık Yönetiminde Sokak Toplayıcılarının Rolü
İlk veya Orta Okullarda Atık Yönetimi ( Eğitimler verilerek geliştirilebilir, fen edebiyet fakültesi ile ortak çalışma yapılabilir)
Tek kullanımlık ürünlerin kullanımının azaltılması yönünde bir kafe ile yapılacak çalışma (örnek: starbuck firmasının bir şubesi ile yapılacak çalışma )
atık yönetimi üzerine bir tesiste çalışıyorum. aynı zamanda yüksek lisans yapıyorum. kendi çalışmak istediğim konular arasında olanları yazmak istedim.

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Bende Petrokimya sektöründeki tehlikeli kimyasal atıkların yönetimi konusunu ele almayı düşünüyorum ama petrokimya tesisleri bu yönde veri sunarlar mı bilemiyorum ? Bu konuda deneyimi olan var mı veya fikri ?

Üyeler Görebilir
Merhaba ;
Bende tezimi tıbbi atıklar üzerine yazıyorum. Malum süreçteki atık miktarlarının artışı bertarafı sterilizasyonu gibi süreçleri ele alıyorum. tabiki Şehir bazlı :)

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
MERHABA.YUKSEK LİSANS YAPMAYI DUSUNUYORUM.ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİNDE 2 ANABİLİM DALI VAR.ÇEVRE BİLİMLERİ VE ÇEVRE TEKNOLOJILERI OLARAK.
HANGİ ALANI SEÇMELİYİM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Üyeler Görebilir