Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ben çevre mühendisi yüksek lisans öğrencisiyim. Koronadan dolayı lab vb tez konuları alamıyoruz. Analiz deney vs içermeyen tez konuları önerileriniz var mı ? yardımcı olursanız sevinirim.
Yerel Yönetimler Bazında Sıfır Atık Projesi: ........ İli ....... İlçesi Örneği
Atık Yönetiminde Sokak Toplayıcılarının Rolü
İlk veya Orta Okullarda Atık Yönetimi ( Eğitimler verilerek geliştirilebilir, fen edebiyet fakültesi ile ortak çalışma yapılabilir)
Tek kullanımlık ürünlerin kullanımının azaltılması yönünde bir kafe ile yapılacak çalışma (örnek: starbuck firmasının bir şubesi ile yapılacak çalışma )
atık yönetimi üzerine bir tesiste çalışıyorum. aynı zamanda yüksek lisans yapıyorum. kendi çalışmak istediğim konular arasında olanları yazmak istedim.
Hazırlamakta olduğum yüksek lisans tezimin konusu: Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Evsel Katı Atıkların Projeksiyonu ve Biyogaz Potansiyelinin Belirlenmesi
Anonim (868c)Resmi belgeleri yakın zamanda verdim yoksa çoktandır belliydi.
Pandemi döneminde kargoculuk yaptım
Başka bir bölümde de öğrenciyim
Katılım Bankacılığı üzerine de araştırmalar yapıyorum.
Anonim (0f45)Merhabalar. Benim tez konum da Türkiye'de kara ve hava yolu ulaşımından kaynaklanan kirleticiler ve sera gazı emisyonları, konunun yakın olması sebebi ile görüş alışverişinde bulunabiliriz.
Bende Petrokimya sektöründeki tehlikeli kimyasal atıkların yönetimi konusunu ele almayı düşünüyorum ama petrokimya tesisleri bu yönde veri sunarlar mı bilemiyorum ? Bu konuda deneyimi olan var mı veya fikri ?
Beste Nur KARAKAYAMerhabalar Bende Katı Atıkların Geri kazanımı üzerine bitirme projemi yazıyorum musait olduğunuz bir zaman elinizde olan kitap pdf ya da makale araştırmak için önerebileceğiniz siteler var ise beni bilgilendirebilir misiniz ?
MERHABA.YUKSEK LİSANS YAPMAYI DUSUNUYORUM.ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİNDE 2 ANABİLİM DALI VAR.ÇEVRE BİLİMLERİ VE ÇEVRE TEKNOLOJILERI OLARAK.
HANGİ ALANI SEÇMELİYİM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?
MERVE E.Çevre Bilimleri daha genel ve kapsamlıdır, çoğunluğun yüksek lisans yaptığı alandır. Çevre teknolojileri biraz daha özel bir alandır. İçeriklerine bakıp ilgi alanınıza göre tercih edebilirsiniz. Başarılar.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.