Üyeler Görebilir
Direk giriş yapıyorum; çevre mühendisliğine istemeden girdim. Yani 5. tercihim geldi ki ilk 3ünün geleceğinden emindim. Ama olmadı.
Necmettin Erbakan Çevre Müh kazandım. İş imkanlarının kısıtlı olduğunu duydum ve ben de konuyu buraya açarak asıl tecrübe sahiplerinden bilgi almak istiyorum.
Çevre Mühendisliği önü açık bir meslek midir ? 4 sene sonrasında iş bulma gibi bir problemim olabilir mi ? Autocad, Solidworks gibi programlara hakimim yalnızca dil eksiğim var.
Necmettin Erbakan Çevre Müh kazandım. İş imkanlarının kısıtlı olduğunu duydum ve ben de konuyu buraya açarak asıl tecrübe sahiplerinden bilgi almak istiyorum.
Çevre Mühendisliği önü açık bir meslek midir ? 4 sene sonrasında iş bulma gibi bir problemim olabilir mi ? Autocad, Solidworks gibi programlara hakimim yalnızca dil eksiğim var.
Bende bölüme isteyerek gelmedim, hayal değil alternatifti benim için.Bırakmayı da düşünmedim değil ama arkama dönüp baktığımda onca emekle geçtiğim dersleri çöpe atıp her şeye sil baştan başlamayı yediremedim.Şuan son sınıftayım bölümü gerçekten seviyorum; stajlara koşa koşa gidiyorum iyi ki onca senemi yakmamışım diyorum.Okuduğum okulun dili ingilizce olduğu için çevre mühendisliği eğitimimiz de a dan z ye ingilizce bu konuda çok şanslıyım.Kazandığın okul ingilizce eğitim veren bir okul mu? Öyleyse senin de şansın var fakat değilse bile kendine bir şeyler katmak her zaman senin elinde.