Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi çok teşekkür ederim facebooktan mesajınızı beklıyorum buradan göremezsem eğer lütfen faceden yazın size minnettar olurum orada tüm açıklamaları yaparız size. Debinin ikiye bölünmesi falan gerekiyor bu soruda hücre sistemi falan var o çok sıkıntı bir türlü fikir yürütemedim bu soruyla ilgili.
Kt=K20*Q üzeri Kt-K20 abi sıcaklık düzeltme faktörü böyle bulunuyor
debiyi ikiye bölüp bir bölmeye giden debiyi buluruz ona bağlı olarak bir bölmenin hacmini buluruz abi konsantrasyonlar iki bölme içinde aynı oluyor evet o formulden buldum
Hacmi bulamıyorum işte onu bulsam zaten gerisi gelek. Bana kalırsa bu soruda bir şeylik var ben çözdüm sanırım ama anlamadığım birden çok olaylar serisi var (( bu hoca soruları yarım yamalak yazdırıyor çözmeden bırakıyor sonra böyle uğraşıyoruz
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.