çevre mühendisi atık ve geri dönüşüm haricinde farklı bölümlerde çalışanlar yok mu?

Üyeler Görebilir
Ben çevre mühendisliği öğrencisiyim ve ileride üretim mühendisi, iyileştirme mühendisi yada bakım mühendisi olarak çalışmak istiyorum. çevre mühendisi olarak sıkışıp kalınıyormu merak ediyorum?

Üyeler Görebilir
Cevap: çevre mühendisi atık ve geri dönüşüm haricinde farklı bölümlerde çalışanlar yok mu?

Eğer bi fabrikada çalışacaksan sıkışıp kalmıyosun çoooooooooooooooooooooooook geniş alanda bir mühendis maaşına kırk iş yapabiliyosun :) Rahat ol arkadaşım...

Üyeler Görebilir
Cevap: çevre mühendisi atık ve geri dönüşüm haricinde farklı bölümlerde çalışanlar yok mu?

evet katılıyorum bi bakmışsın muhasebe mühendisi (mühendislik sonuçta ünvanımızda var.:)) bile olmuşsun.:D

Üyeler Görebilir

@Nurhayat Karadağ

Hahah, aynen böyle.

Fabrikalardaki genel kanı: "Bir çevre mühendisi ormanda 40 kaplan gücündedir."

Üyeler Görebilir

@tunalper

çok doğru:)

Üyeler Görebilir

@Ibanez_59

çok güzel şeyler olmak istiyorsun da, yanlış bölümü okumuşsun...

mesela düşün, bir şey üretmek için gerekli proseslerin hangisini gördün çevre mühendisliği okurken?

Üyeler Görebilir

arkadaşım,,

çevre mühendisi olman gayet güzel bir şey tabi,

Çevre mühendisi olarak mezun olduığunda ise iş imkanları çok kısıtlı fakat iş bulduğun zaman yapmadığın iş yok ve çok bilgili oluyorsun:)

katı atık yönetimi
emisyon
atıkların karayolu ile taşınması hk. yönetmelik
iski mevzuatları
arıtma tesis ekipmanları
emisyon (SKHKKY)

vs.
:))