İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavları Bilgi Bankası

Neden İş Güvenliği Uzmanı olmayı istiyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    203
Üyeler Görebilir
Merhaba Arkadaşlar; Sınava gireceklere yadımcı olması anacıyla elimde olan örnek soruları sizinle paylaşıyorum. Umarım işinize yarar.
 

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
Tşkrler. İki hafta sonra sınava gireceğim ve çalışmaya daha yeni başladım.
 
Üyeler Görebilir
@Sadiye Yüce

Öncelikle teşekkür ederim.Bu soruların cevapları doğru mu?

Çünkü birçok kaynaktan sorular dolaşıyor netde ve kurumlar özellikle cevaplar kontrol edilmemiştir.Şeklinde belirtiyor.

Bunlar kontrol edilmiş miş?
 
Üyeler Görebilir
Arkadaşlar merhaba,

Yurtdışında HSE supervisor olarak çalışmaktyım. Türkiye'de C sınıfı sertifikam yok ama NEBOSH IGC var. Eğer ilgilenirseniz ve İngilizce'niz var ise sizlere buradan eğitim dökümanlarını gönderebilirim.

Herkese kazasız günler dilerim.
 
Üyeler Görebilir
@Flashdance

Hangi firmadan aldınız acaba eğitimi? Her türlü bilgiye ve dökümana açığız..
 
Üyeler Görebilir
Eğitimi TWI firmasından aldım. Eğitim dökümanları çok fazla yer kaplıyor. Sizlere isterseniz bölüm başlığına da uygun olması sebebiyle eğitim sırasında bizlere verilen soruları göndereyim.

Elimden geldikçe sizlere OSHA konusunda da dökümanlar yollamaya çalışacağım.

İyi akşamlar dilerim.
 

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar merhaba,

Bende yeni açılmış bir sinav sitesinden online sınav oldum. Geçmiş yılların sorularını online eğitici olarak çözümleyebiliyorsunuz. Aynı zamanda, site zamanda tutuyor ve hata var ise gösteriyor. Bilmem site ismi vermek doğrumu ama sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Çünkü sitedeki soruları alıp buraya kopyalayamadım :( Bu siteyi kuranlar ve isgvideo.com'un kurucularıymış. Valla seri halde site çıkartıyorlar. Hepside farklı ama yararlı konular üzerinden. Açıkcası bir sonraki siteleri ne olacak merak etmiyor değilim.

Size kolay gelsin umarın işinize bu paylaşım yarar.
Aralık 2011 sınavı için hepimize başarılar.
 
Üyeler Görebilir
Merhaba arkadaşlar bende 13 mayıs 2012 deki sınava giricem ..internette araştırken bu siteyi buldum .İsg konuları hakkında bültenler var . Umarım işinize yarar ...
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
bu siteden indirebilirsiniz..
 
Üyeler Görebilir
Eski ve Yeni Mevzuat bilgilerine dikkat edin arkadaşlar.. 18 Ağustos için büyük ihtimal yeni müfredat gelecek.
 
Üyeler Görebilir
@CMNet Okuru

Kurstaki hocalarımız kesinlikle yeni mevzuattan soru gelmeyeceğini şu an hala 4857 iş kanunun geçerli olduğunu söylediler. Çünkü yeni çıkan kanunla ilgili yönetmeliklerin çoğu eksik. Bir sürü yönetmelik çıkması gerekiyor dediler. Bilginize
 
Üyeler Görebilir
@Serap Töre Çelik

Serap Hanım, açıklanmadı diye sanıyorum. Ben sınava girdim de çoğu arkadaşım yeniden geleceğini söyledi. Böyle bir uyarı yapmak istedim. Çünkü bir çok şey sayısal olarak değişti. Bilgileriniz için teşekkürler, bende arkadaşlarıma ileteyim :)
 
Üst