Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bakanlık tarafından yetkilendirilmiş herhangi bir eğitim kurumundan alabilirsiniz. Önceden özel eğitimlerin geçerliliği durudulmuş yeni kanunla geçerli hale getirilmişti. Önceliği CASGEM ve Üniv. lere vermekte fayda var. Şu anki duruma göre diğerlerinden de alabilirsiniz.
Arkadaşlar bende isg uzmanlığı eğitimini çasgemden yada üni.lerden alma taraftarıyım. herhangi bir sorun çıktığında onları topun ucuna koyarsak devlet kurumu ve üni olduğu için hak aramak daha kolay olur özel kurumlara göre. Ama çasgem çok çabuk doluyor ve üni. lerinde fiyatı gerçekten dudak uçuklatıyor. En azından ben istanbul avrupa yakasındaki ünileri soruşturdum oradan biliyorum. 2500 tl en az. Tamam belki isg için çok yüksek bir mevla değil ama 1500 tl ye kadar düşen eğitim ücreti için 2500 yüksek bir ücret. Kafam Karıştııı...
bende antalyadayım ve iş güvenliği eğitimi için araştırma yapıyorum, ar-ge eğitim diye bir yer var fiyatda aldım, yetkili olduklarını söylüyorlar ama ne çasgemin sitesinde ne de çsgb sitesinde bu yetkili dedikleri özel kurumların listesini bulamadım. Sizde var mı? Ben biir de akdeniz ünv. ne sormayı düşünüyorum.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.