12-22 haziran 2017 çevre görevlisi belgesi yenileme işlemleri

Üyeler Görebilir
12_22 Haziran 2017 tarihleri arasındaki çevre görevlisi belge uenileme işlemlerine başlayacağım.Ama yapılacaklatıokuduğumda birşey anlamadım.Yapılacak işlemleri baştan tek tek anlatırdanız çok sevinicem arkadaşlar.İlk başvuruyu hangi siteden yapıcaz_ eğitim videoları nereye gelicek nereden açıcaz_ Parayı hangi aşamada yatırıcaz gibi konuları da açıklık getirirseniz çoooook sevinirim.Şimdiden zaman ayıran arkadaşlara çok teşekkür ederim

Üyeler Görebilir
@Olgaç Sürmelihindi
Ama iki yüzü yüklenmiyor. Jpeg istiyor, tek sayfa yükleniyor

Diplomamı jpeg formatında yükledim dolayısıyla yalnızca ön yüzü yüklendi. Sorun olur mu? Birde çevre mühendisliği bölümünden yüksek lisans yaptım ancak lisans diplomamı yükledim sorun olur mu?

Üyeler Görebilir
@Elmas Maden

Elmas Hanım ben de İl Müdürlüğünden aldığım referans numarasıyla yatırdım parayı, kayıt yaptırınca sistemin bana verdiğine yatırmadım. siz nasıl hallettiniz bende hala ödeme yapılmadı diye uyarı çıkıyor.

Üyeler Görebilir
@gulsahbilgen

Ben bakanlığa mail atmıştım ordan çözülmüştü.
Şİmdi eğitim tarihini bize mail atacaklar onu bekliyoruz değil mi????

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar 2_ 3 gündür bekliyorum eğitim tarihlerini mail olarak atmadılar.Bu arada mail adresine atıyorlar değil mi?

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar acaba bayramdan sonra başvuru tarihi bittikten sonra mı eğitim tarihleri belli olacak.Belli olan var mı arkadaşlar

Üyeler Görebilir
eğitim videolarının sonunda testmi oluyo?
diyelimki o testlerin cevaplarını yalnış yaptık
çok önemi varmı?
yoğun iş temposunda başkasına yaptırabilirmiyiz
çünkü sistem belirtilen tarihlerde açık olacagı icin soruyorum

Üyeler Görebilir
Çevre Görevlisi Vize Eğitimi Başvuru Süresi Uzatılmıştır.!!!!
Çevre Görevlisi, Çevre Yönetim Birimi ve Çevre Danışmanlık Firmaları Hakkında Yönetmelik kapsamında daha önce çevre görevlisi belgesi almış olanlar için uzaktan eğitimle “Çevre Görevlisi Vize Yenileme Eğitimi” düzenlenecektir.
► Çevre Görevlisi Vize Yenileme Eğitimi başvuruları 12-29 Haziran 2017 tarihine kadar uzatılmıştır.