• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KPSS 2016/2

sumeyya07

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
2 Ekim 2016
Firma
yok
arkadaşlar 2016 /2 atamaları için düşünceleriniz neler yani biz ne olacağız kontenjan acilir mi olur mu dersiniz ??
 
Ülkenin her yeri kıymetlidir elbette. 2016/5 ve 2016/2 alımlarının neredeyse tamamı aynı yerler oldu. Fakat ben 2017 de sözleşmeli alımlarla çevre mühendisliği alımının iyi olacağına inanıyorum ve batıdaki illerde kadro açılacağını umuyorum. Bu sebeple puanı iyi olan arkadaşların iyi düşünmesini tavsiye ederim. Bunca olana rağmen hala çok umutluyum napiyim:srnsml:
 
Arkadaslar merhaba
Ben batıdaki üç il dahil Artvin ardahan Hatay Şanlıurfa Gaziantep yazdım
Sizce olur mu ?
( olmasına mi yoksa olmamasına mi sevinecegim bende bilemiyorum )!
 
@evrim; Benim tahminim siz gidersiniz, haftaya açıklanır diye tahmin ediyorum güzel haberinizi alırız buradan.

Ayrıca doğu illerini (yaşanan olaylar artık doğu batı kalmadı onu gösteriyor da neyse) yazma konusunda kaygıda olan arkadaşlar için bir yorumum olacak, çünkü gerçekten üzülüyorum. Bizler Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşayan bir vatandaşsak ve memur olmak dışında bir amacı olmayan KPSS sınavına giriyorsak bu neyin kaygısı ben anlamıyorum.

Bu ülkenin her karışının memura ihtiyacı var; o şehirlerde görev daha kutsal ve daha özenli olması gerekecek.

Özellikle giden öğretmen arkadaşların üzerine büyük iş düşüyor ama bilmiyorum kaçı bu zihniyette tartışılır. Tabi tartışmayalım şimdi :)
 
Arkadaslar merhaba olmadı bu kez benim tercihim.hayırlısı buymus demekki şimdilik.. Sabredicez artik...
Bu güvenlik soruşturmasından geçemeyenler bidahaki merkezi atamalarda tercih yapamazlar değil mi???

En azından önümüzden 14 kişi eksildi
 
Üst