• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KPSS 2016/2

sumeyya07

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
2 Ekim 2016
Firma
yok
arkadaşlar 2016 /2 atamaları için düşünceleriniz neler yani biz ne olacağız kontenjan acilir mi olur mu dersiniz ??
 
Hiç duyum alanını var mı bu seneki alımlarla alakalı ? Bizler elimizden bir şeyler geliyorsa yapmalıyız bence.. Her şey kabullenmekten ve boş durmaktan iyidir..
 
@yusufok siz atandındiniz mi acaba?
Alımlarla ilgili nereden bi duyum alabiliriz ki!
Daha alimlara çok belli olmaz heralde daha
Ben önümdeki 30 kişinin bi an once gitmesini istiyorum ki ben de gidebileyim
 
Arkadaşlar ellerimizi açıp dua okumak yerine her ilin çevre ve şehircilik müdürlüğüne istihtama ihtiyaç var denetimsizlik çok..içerikli kısa ve öz bir dilekçe yazsak ve herkes kendi ilindekine verse..Sonra da tüm bakanlıkların personel daire başkanlıklarına dilekçe göndersek sizce de burda kös kös haber beklemekten iyi değil mi ?

Eminim ki dershaneye giden arkadaşlarımız 2000 bin kursa yol yemek ile 3500 e yakın harcama yaptı.. oturdugunuz yerden İl çevre ve şehiriliklere hatta bakanlıklara personel daire baskanlıklarına dilekçe kargolasak 10 liraya.. Sizce de bu uğruna harcanacak bir 10 tl değil mi ?
Neye vermiyoruz 10 lira 5 lira..

Ne diyorsunuz arkadaşlar.. Dİlekçe örneği hazır.. Size çıktı alıp kargolamak kalıyor..
UMUT var aslında çok hareketlenme var bakanlıkta ama biz Talep etmessek geçiştirici çözümlerle işin içinden cıkacaklar..
 
Hep böyle şeyler düşünülüyor ama bizim insanımızda ki banane benim işime yaramaz düşüncesi bizi hep kaybettiriyor.Şunu demek istiyorum dediğini şu sitede üye olan herkes yapsa biraz kaale alınır ama emin ol fire olacak belki 100 kişi yapmayacak.Patron olan banane patronum işim mi yok der, atanmış olan yada belediyede olan ben zaten rahatım yerim garanti der, hiç umudu olmayan ben zaten atanamam deyip boşver der diye uzar gider...Ama ben Kpss ye girmedim 2018 ede hazırlanmadığım halde meslektaşlarım için elimden geleni yapmaya hazırım.
 
@TAÇ
@TAÇ

Kalemine sağlık. Özet bu ama ben biliyorum ki bana özel mesaj atacak ve Dilekçe örneğini mail adresine isteyecekler de var.. Herkes 5 tl'ye kargoya verip kendi ilindeki çevre şehirclik ya da ankaradaki bakanlıklara bu dilekçeyi gönderebilir.. Anayasadaki haklarımızdan biri bu ve bunu hakikaten okuyorlar arşivliyorlar arkadaşlar..
 
Üst