• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KPSS 2016 kpss

Emre Turkdogan

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
30 Ekim 2013
Firma
GASKİ GENEL MÜDÜRLÜGÜ
merhaba 2016 kpss yapılmayıp, mulakatlarla alım olacakmış .emin değilim doğruluğunu teyit ettirebilecek olan veya aksını soyleyen var mı
 
@Yasemin Agca
87 küsür puanım var 61. sırada idim en başta. 2 atama geçti hala atanamadım 18.ye anca düştüm :)

bu sene alımlar çok kötü :(
 
@Gürhan Duran
Haziranda benden düşük 4 kişi atandı ama en düşük 86 sanırım. Ben yazmadım her yeri.
Açıktan alımlarda atanmış olabilir belki yds ile. Onu bilmiyorum.
 
Merhaba ben samsunda okuyorum son sınıf öğrencisi olarak kpss çalışmaya çalışıyorum ancak projelerimiz ve tezlerimiz hafta ici beni çok yoruyor. Bugünde bana sadece bizden 2 kişi alcaklarini söylediler. Ben herhangi bir açıklama görmedim ama yine de zaten çalışmaya olmayan inancım tamamen yok oldu 2016 atamasiyla ilgili bir bilgisi olan ve ayni şekilde bana calisma pratiği verebilecek olan biri var miii??
 
kaç tane olur ne olur bilmiyorum bende özel bir firmada çalışıyorum gündüzleri dolu oluyorum akşamları da yorgun ama elimden geldiğince çalışmaya gayret gösteriyorum. 2016 için ise umudum Çevre ve Şehircilik bakanlıklarının ayrılma haberlerinin çıkması ve Çevre bakanlığı olarak sadece bizim olan bir bakanlığının olma umudu ve beklentisi bile beni biraz gayretlendiriyor. Siz de bu konuda gayretinizi kaybetmeyiniz.

İyi günler, başarılar..
 
@lizzie bu da işimize yarar sonuçta su da bizim işimiz hatta tam olarak bizde olmasa bile belki su temini gibi projelerin başına inşaat mühendisi yerine çevre mühendislerini alırlar. Sadece bizimle, tam olarak mesleğimizin adını ve anlamını yansıtan bir bakanlık olsun yeter adı ne olmuş, kiminle birleşmiş çok önemli değil bence. Sorunumuz genel olarak mesleğimize bakan bakanlığın mesleğimize değer vermesi ve mesleğimizin ne olduğunu bilen, onu koruyan bir bakanlık olsun yeter.
 
@lizzie
@lizzie ben bu sefer verileceğine inanıyorum. Avrupa da hatta dünya da bile en çok değer gören mühendislik dalı çevre mühendisliği. Benim güzel ülkemde de gereken değeri bundan sonra ki en kısa zaman da gerekli değeri görecektir.
 
Kesinlikle KPSS hazırlanmalı özelde sürünuyorsun 11 saat calisma sunulan para 1000 tl çıldırmış olmalilar.magazada bile 8 saat çalışıyorsun. artık 2 yıl mı gider 3 yıl mı Allah bilir ama rahat etmek istiyorsanız KPSS !
 
Abiler ablalar ülkemizde yaşanan olaylar neticesinde hükümetin her zaman yaptığı aynı politika olan atama olayını yorumlar isek Bunları unutturmak için yada tekrar sempatik ve insanların gözünde iyi görünmek için fazla atama yapabilir gibi tabi herkesin yorumlaması farklı Saygılarımla
 
gerçekten sıkı bi çalışma gerektiriyor eğer öyle bi düşünceniz varsa hemen başlayım.

@Gürhan Duran bende o puanla atanan var diye biliyorum
 
2012-2014 arasi yaklasik 350 kisilik atama yapilmis ve 2012/4 son alimda puanlar 83 kadar inmisti.(Erdogan Bayraktar döneminde ) Idris gullece nin bir tane bile cevre muhendisleriyle alakali projesi yoktu. Umarim yeni bakanimiz yeni projeler uretir de su komik rakamlardan kurtuluruz..
 
Üst