Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Antalya'lılar olarak CMNet-antalya buluşmasını bir türlü organize edemedik, buradan İzmit'teki arkadaşları bir kez daha kıskandığı dile getiriyorum Ramazanda iftarda buluşalım demiştik ama artık 3 gün kaldı ve malum herkeste bayram telaşı yada yolculuk, tatil gibi telaşları olacaktır. bu sebeplerden dolayı Antalya buluşmasını bayram sonu arayı açmadan olması konusunda fikirlerini bekliyoruz. Benim aklıma gelen ya cumartesi akşam buluşalım ve pazar kişilerin kendilerine kalsın yada pazar günü sabah 10 yada 11 civarında kır kahvaltılarının yapıldığı bir yerde kahvaltıda buluşalım diye öneride bulunuyorum.
LÜTFEN katılımcı olacak olan arkadaşlarında düşüncelerini ve tarih için fikirlerini yazmanızı rica ediyorum !!!!!!!
Ramazandan sonra Atatürk parkı veya Çakırlarda kahvaltı yapabiliriz. Bayram içerisinde de farklı organizasyonlar olabilir. Katılımın hakkında olumlu yada olumsuz geri dönüşler olmaması durumunda Antalya da ki üyelerimiz için farklı bir yol izlenecektir.
Antalya'daki arkadaşlar pek takipte değil sanırım konuyu. Benim hangi tarihte tam olarak nerede olduğum belli değil son zamanlarda. Eğer bana uyan bir tarih olursa katılmaktan zevk alırım.
31 ağustos çok uzak bir tarih olması açısından zaman aşımına uğramama adına, 10 Ağustos seçimden dolayı olmasın, 9 Ağustos kahvaltı olabilir, yada haftaiçi birgün de akşam yemeği olabilir bence. 9 ağustos-16 Ağustos tarihleri akşam yemeği açısından değerlendirilebilir. ne dersiniz?
bende 17 ve 24 ağustosta şehir dışında olacağım (yanlış bilmiyorsam Huriye hanımda öyle, onun adına konuşmuşta olmayayım)...dediğim gibi diğer arkadaşlar için uygunsa buluşma ayarlanabilir... sanırım gelecek olanların çoğu cumartesi çalışıyor, bende dahil
Ben gelemeyeceğim ama 9 Ağustos günü akşam yemeği sanırım en mantıklısı. @Emine Erdem bence tarihin adını koyun uygun olanlar veya olmayanlar ona göre yorum yapsın. Daha tarih belli değilken konuşmalar çok afaki olacak.
12-16 ağustos arası şehir dışında olacağım. Diğer tüm günler benim için uygundur. arkadaşlardan gelen fikirler arasından Atatürk Parkı Pazar kahvaltısı daha uygun gibi görünüyor.
anlaşılan ağustos ortası katılımcı olacak arkadaşlarda yoğunluk var gibi, bu sebep ile 31 Ağustos 2014'de Atatürk Parkında pazar kahvaltısı olarak yazıyorum.. saat 11:00
@Burak Bilen
pazar izinli olursanız mutlaka bekleriz...olması size ekmek arası bişeyler getiririz
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.