644 sayılı khk'nın 36-a maddesine göre sözleşmeli personel alımında başarılı olanların listesi

Üyeler Görebilir
1 YAHYA KEMAL YILMAZ ÇEVRE MÜHENDİSİ 91,50 ASİL
2 DİLEK KURU ÇEVRE MÜHENDİSİ 88,00 ASİL
3 FATİH SELİMOĞLU ÇEVRE MÜHENDİSİ 82,63 ASİL
4 RAMAZAN OKUR ÇEVRE MÜHENDİSİ 82,13 ASİL
5 MEHMET ÖZYİĞİT ÇEVRE MÜHENDİSİ 81,88 ASİL
6 ELİF DELİKTAŞ ÇEVRE MÜHENDİSİ 81,75 YEDEK
7 HALİL DERİN ÇEVRE MÜHENDİSİ 75,25 YEDEK
Arkadaşlar bu kişiler hakkıyla mı kazandılr?

Üyeler Görebilir
Günahta almak istemiyorum ama . Bu isimleri bir araştırmak lazım "hamili kart yakınları veya yakınlarının yakınları" olma ihtimalleri çok yüksek çünkü .

Üyeler Görebilir
@KaanDogukan
Kaan bey son günlerde Ne Mutlu Türk'üm diyorum ama malesef ne mutlu Türkiyeliyim diyemiyorum. :(

Üyeler Görebilir
böyle bir durumumu var arkadaşlar. google dan isimleri aratın kimin ne olduğu çıkıyor.
1 YAHYA KEMAL YILMAZ ÇEVRE MÜHENDİSİ 91,50 ASİL ....OFLU.....GÖĞSÜNÜ GERE GERE HER YERE YAZMIŞ
2 DİLEK KURU ÇEVRE MÜHENDİSİ 88,00 ASİL...............EŞİ TRABZONLU. 10 YILDIR HSBC BANKASINDA GİŞE MEMURU İDİ....100 ALMIŞ. GİŞEDE ÖĞRENMİŞTİR MESLEĞİNİ.
3 FATİH SELİMOĞLU ÇEVRE MÜHENDİSİ 82,63 ASİL............FACE İN DE TAYYİP ERDOĞANLA RESİMLERİ VAR.
4 RAMAZAN OKUR ÇEVRE MÜHENDİSİ 82,13 ASİL
5 MEHMET ÖZYİĞİT ÇEVRE MÜHENDİSİ 81,88 ASİL
6 ELİF DELİKTAŞ ÇEVRE MÜHENDİSİ 81,75 YEDEK
7 HALİL DERİN ÇEVRE MÜHENDİSİ 75,25 YEDEK

BU ADAMLARIN BİR ÇOĞUNUN 3 YILLIK MESLEKİ DENEYİMİ YOK.
BU İŞN ARKASINA DÜŞEN DÜŞSÜN.
BEN ALLAHA HAVALE ETTİM.

Üyeler Görebilir
haklı ve başarı olan değil günümüz iktidarına yakın olan kişilerin kazandığı bir sitemi söylüyorum..bu benim düşünce şeklim değildir..sonuçtur.

Üyeler Görebilir
konuya muvaffak olduğunuzdan şüphem var..tarih konusuna gelince bağlantı yapabilecek sermayeye sahibim.
Ben siyaseti sosyal ağ içerinde yapmıyorum.
Saygılarımla.