Akaryakıt istasyonlarında sorumlu müdürlük

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar iyi günler akaryakıt istasyonlarında sorumlu müdürlük yapan var mı acaba.

Üyeler Görebilir
Merhaba arkadaşlar bir yerde tam zamanlı çalışırken 1 adet dolum tesisin sorumlu muduru olabılıyormuyuz?yeni yönetmeliğe göre

Üyeler Görebilir
@keops
bir yerde çalışır iken dolum tesisinde sorumlu müdürlük yapılmıyor.. zaten dolum tesisindeki sorumlu müdür tam zamanlı olarak tesiste bulunması gerekiyor, o sebep ile de yapamıyorsunuz benim bildiğim.
lpg istasyonunda 3 tane bakabiliyorsunuz (1 tanesini direk alabiliyorsunuz, 2. ve 3. istasyon için tam zamanlı çalıştığınız firmadan yazı aldığınızda sorunsuz olarak onlarıda alabilirsiniz)

Üyeler Görebilir
Tam zamanlı çalıştığım firma üzerinden hizmet vermeyi düşünüyorum. yani sigortamı yatırmaz firma fatura keser kdv kesilir bu şekilde hizmet veririm diye düşünüyorum. kanunen bir engel varmı bilmiyorum

Üyeler Görebilir
merhaba,

Çevre görevlisi olarak bi firmada 30 gün sigorta yatarken lpg sorumlu müdürlükte 30 gün koşulu var mı yoksa 10 gün sigorta yaptırabilirmiyiz?

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar LPG sorumlu müdürlük yapıyorum fakat defterim bitmedi yinede yıl sonunda defteri odaya gönderip yenisini talep ediyormuyduk?

Üyeler Görebilir
@ozgedolu defterin nüshaları gecen seneden beri odaya gönderilmiyor. Kullandığınız defter bitmediyse onu kullanmaya devam edebilirsiniz. Ben de sorumlu müdürlük yapıyorum bu konularda odayla görüşmüştüm. Ama yine de kesin bilgi almak isterseniz ankara cevre müh odasını aramanızı tavsiye ederim.

Üyeler Görebilir
ÇMO ile görüştüm, kontrol defteriniz ne zaman bitiyor ise o zaman alınıyormuş, tam bitmeden 2 hafta önce müracaat etmek yeterli olduğunu söyledir.
asıl önemli ise değişiklik ise her yıl ocak ayında yaptırmış olduğumuz vizelerin artık kalktığını, belge düzenleme tarihinden itibaren 1 yıl süre sonra vize yapılacağı bilgisi verildi. ocak ayında belge göndereceklerin dikkatine !!!!!!

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar şuan bir iş yerinde tam sigortalı olarak çalışıyorum lpg sorumlu yönetici belgesi ile kaç istasyona bakabilirim ve şuanki iş yerimle birlikte yürütebilirim yardımcı olursanız sevinirim

Üyeler Görebilir
@akyuzzz
3 istasyona bakabilirsiniz. ancak 2. ve 3. istasyonlar için çmo'dan onaylatırken tam zamanlı çalıştığınız firmadan onay almanızı istiyor (2. bir istasyonda lgp sorumlu müd. olmasında sakınca yoktur diye). onun dışında başka bir sorun yoktur. ancak alacak olduğunuz 3 istasyonda tek ilde olması gerekli.