Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@keops
bir yerde çalışır iken dolum tesisinde sorumlu müdürlük yapılmıyor.. zaten dolum tesisindeki sorumlu müdür tam zamanlı olarak tesiste bulunması gerekiyor, o sebep ile de yapamıyorsunuz benim bildiğim.
lpg istasyonunda 3 tane bakabiliyorsunuz (1 tanesini direk alabiliyorsunuz, 2. ve 3. istasyon için tam zamanlı çalıştığınız firmadan yazı aldığınızda sorunsuz olarak onlarıda alabilirsiniz)
Tam zamanlı çalıştığım firma üzerinden hizmet vermeyi düşünüyorum. yani sigortamı yatırmaz firma fatura keser kdv kesilir bu şekilde hizmet veririm diye düşünüyorum. kanunen bir engel varmı bilmiyorum
@ozgedolu defterin nüshaları gecen seneden beri odaya gönderilmiyor. Kullandığınız defter bitmediyse onu kullanmaya devam edebilirsiniz. Ben de sorumlu müdürlük yapıyorum bu konularda odayla görüşmüştüm. Ama yine de kesin bilgi almak isterseniz ankara cevre müh odasını aramanızı tavsiye ederim.
ÇMO ile görüştüm, kontrol defteriniz ne zaman bitiyor ise o zaman alınıyormuş, tam bitmeden 2 hafta önce müracaat etmek yeterli olduğunu söyledir.
asıl önemli ise değişiklik ise her yıl ocak ayında yaptırmış olduğumuz vizelerin artık kalktığını, belge düzenleme tarihinden itibaren 1 yıl süre sonra vize yapılacağı bilgisi verildi. ocak ayında belge göndereceklerin dikkatine !!!!!!
Arkadaşlar şuan bir iş yerinde tam sigortalı olarak çalışıyorum lpg sorumlu yönetici belgesi ile kaç istasyona bakabilirim ve şuanki iş yerimle birlikte yürütebilirim yardımcı olursanız sevinirim
@akyuzzz
3 istasyona bakabilirsiniz. ancak 2. ve 3. istasyonlar için çmo'dan onaylatırken tam zamanlı çalıştığınız firmadan onay almanızı istiyor (2. bir istasyonda lgp sorumlu müd. olmasında sakınca yoktur diye). onun dışında başka bir sorun yoktur. ancak alacak olduğunuz 3 istasyonda tek ilde olması gerekli.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.