• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Akm ve koi giderimi

Ozcanata42

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
26 Ağustos 2017
Firma
Getamed atıksu arıtma teknolojileri
Arkadaşlar;
Un fabrikasının ÜRETİM çıkış suyundaki KOI oranı ortalama 2000 mg/l AKM si 2300 mg/l . Akm yi 400 mg.l ye KOI yi 1000 mg.l ye koagulant kullanmadan nasıl düşürebilirim.
 
un fabrikalalarında çökelme kendiliğinden olabilir. Ön çöktürme (konik tabanlı) yapabilirsiniz. Ön çöktürmeden sonra biyolojik bir arıtmadan geçirirseniz ve geçirdiğiniz atıksuyu son çöktürme havuzlarında 3-4 bekletme süresinden sonra güzel bir arıtma çıkışı görebilirisiniz. Biyolojik Arıtma için oksijen gereklidir. Blower gereklidir.
 
@cm.mervan kardeşim 20 m3/h çıkış suyu olan un fabrikasına biyolojik arıtma için kaç metrekrelik bir alan ayırmamız lazım ortalama tahminen
 
giriş suyunu 500 m3/ gün sayarsak ; en az 1000 m2lik bir alan gereklidir. Son çöktürme ,dengeleme havuzları ve ön çöktürme . Bunu konuşamk için yer görmek gerekir ve havuz hacm hesabı gerekr. Fabrika nerde Özcan bey ; arıtma firmasındayım ben iletişim ; 0553 338 2075
@Ozcanata42
 
Üst