ambalaj atığı cezalı belgelendirme işlemi

Üyeler Görebilir
merhaba;
belgelendirmesini yapacağım bir firma 2005 yılında itibaren belgelendirme yapmamış ve cezalı olarak işlem yapacam. 2005 yılından itibaren hep %10luk artırmayla işlemi gerçekleştirmem gerekiyor değil mi?Bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
iyi çalışmalar
 
Üyeler Görebilir
siz öyle birşey yapmayın onlar girsin normal kullandıkları ambalajın bildirimini yapsınlar en son çıkan belgeyi size getirsinler sizde belgelendirme işleminizi yapın.

çünkü sistem ceza işini otomatik kendisi hesaplıyor. yani 2005 girişini yapıyor. sistem bakıyor bunu toplatmamış .%10 fazlasını alıp gelecek yıla ekliyor. en son yıl (2012) da da şu kadar ambalajı belgelendireceksiniz diyor.
 
Üyeler Görebilir
merhaba,
firmanın sorumluluk tablosunda zaten bir önceki seneden devir olarak gösterir. mesela 2011 yılındaki sorumluluğu gösteren tabloda geçmiş yıldan devir sütunu,bu yılki sorumluluk sütunu ve toplam sorumluluk sütunları vardır. siz toplamdaki değere göre yapacaksınız. sistem o cezalı durumları bir sonraki seneye devrederken otomatik geçiyor. yani herzaman son sorumluluk değerlerine göre belgelendirme yaparsanız doğru olacaktır.
İyi çalışmalar.
 
Üst