• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Ambalaj Bilgi Sistemi Hata

  • Konuyu başlatan Anonim (134e)
  • Başlangıç tarihi
A

Anonim (134e)

EÇBS de 1 aydır TAT panelim açılmıyor. Verilen numarayı defalarca aradım açılmıyor maillerime dönülmüyor. İl Müdürlüğü bişey yapamadığını söylüyor yardımcı olabilir misiniz ne yapabilirim neden kapanmış olabilir ?
 

Ekli dosyalar

  • 6019b4c1-9d9a-458c-9bf6-d3148a0b3ffe.jpg
    6019b4c1-9d9a-458c-9bf6-d3148a0b3ffe.jpg
    749.9 KB · Görüntüleme: 25
Anonim (134e)kaç aydır benimde böyle. Bakanlık sistemsel sorun dedi. İl çevre ile görüştüm o da sistemsel problem düzelmesini beklicez dedi. Ben de bildirimde gerekli tüm belgeleri üst yazı ile il çevreye veriyorum. verirken de evrak kayıt numarası alıyorum. olası problemde sistemsel problemden dolayı bildirimleri zamanında tamamlayamadığımızı fakat yazılı şekilde il müdürlüğüne teslim edebileceğimin izahı olur diye düşünüyorum.
 
Önceki cevapları görüntüle…
Üst