Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EÇBS de 1 aydır TAT panelim açılmıyor. Verilen numarayı defalarca aradım açılmıyor maillerime dönülmüyor. İl Müdürlüğü bişey yapamadığını söylüyor yardımcı olabilir misiniz ne yapabilirim neden kapanmış olabilir ?
Anonim (134e)kaç aydır benimde böyle. Bakanlık sistemsel sorun dedi. İl çevre ile görüştüm o da sistemsel problem düzelmesini beklicez dedi. Ben de bildirimde gerekli tüm belgeleri üst yazı ile il çevreye veriyorum. verirken de evrak kayıt numarası alıyorum. olası problemde sistemsel problemden dolayı bildirimleri zamanında tamamlayamadığımızı fakat yazılı şekilde il müdürlüğüne teslim edebileceğimin izahı olur diye düşünüyorum.
Anonim (2db0)Ben bunları ekledim; tesise kabul ettiğimiz atıklara ilişkin olarak kesilen faturalar/kantar fişleri. tesisten çıkış yaptığımız ürünlerin(satış) ilişkin kesilen faturalar. ve o aya ait elektrik faturası.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.