• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Arabalar 2

Ali Müslim Akpınar

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
15 Kasım 2009
Şehir
Konya
Firma
Döhler Gıda
Arabalar-2-1299160469.jpg Arabalar-2-1308264758.jpg



Yönetmen:
John Lasseter, Brad Lewis

Oyuncular:
Owen Wilson, Michael Caine, John Turturro, Michael Keaton, Thomas Kretschmann, Emily Mortimer, Tony Shalhoub, Jason Isaacs, Joe Mantegna, Bonnie Hunt, Cheech Marin, Peter Jacobson, Larry The Cable Guy, Jenifer Lewis, Guido Quaroni, John Ratzenberger, Nastia Walsh

Şimşek Mcqueen: Yekta Kopan, Finn Mcroket: Ali Gül Holley, Shiftwell: Gülen Karaman, Miles Axlerod: Altuğ Yücel, Francesco Bernoulli: Cem Yılmaz, Brent Mustangburger: Murat Atil, Grem: Sefa Zengin, Profesör Z: Ufuk Bigay ,Acer: Murat Senol, Sally: Berna Başer, Darrell Cartrip: Riza Karaağaçli, Topolino Amca: Ender Yiğit, Tomber: Ayberk Dilmen

Tür:
3 Boyutlu, Aile, Animasyon, Biyografi, Çocuk, Gençlik, Komedi, Macera, Suç

Konu:
Şimşek McQueen, yeni pit ekibi ve yeni ekip şefi Mater ile dünya çapında beş farklı ülkede yapılan "Race of Champions" yarışlarına katılır. Bu ülkeler: Japonya, Almanya, İtalya, 24 saat yarışının yapıldığı Fransa ve İngiltere'dir. Mater, Finn McMissile adındaki bir İngiliz gizli ajanı Aston Martin'i kurtatır, ve kendini casus dünyasında bulur.

3d izlemenizi tavsiye ederim

Arabalar-2-1299160469.jpg

Arabalar-2-1308264758.jpg
 
Üst