Atık gres yağı bertarafı

Üyeler Görebilir
Merhabalar, elimizde birkaç varil gres yağımız var bertaraf etmek istediğimiz ancak atık kodunu belirleyemiyorum. Daha önce gres yağı bertarafı yapan varmı?Hangi firmalar kabul ediyor yardımcı olursanız sevinirim

Bu konuda fikri olan yok mu acaba?Daha önce gres bertaraf eden ya da?

Üyeler Görebilir
12 01 12 Kullanılmış (mum) parafin ve yağlar atık koduyla gönderebilirsiniz.Pek cok firma mevcut fakat burdan isim vermem doğru olmayabilir özelden yazarsanız yardımcı olurum.

Üyeler Görebilir
@Pınar PELİT

Pınar Hanım merhabalar; @zuhall hanıma lazım olduğu gibi bana da gres yağı bana bertarafı için ileride mutlaka lazım olacak firma lazım bir tane söyleyebilir misiniz?Teşekkürler..

Üyeler Görebilir
@Emre ÖZER
Emre Bey, dediğim gibi firma ismi vermem doğru olmaz. Benimde bu atıkları gönderdiğim bir kaç firma var yardımcı olurum size de fakat Ankara civarında , siz hangi bölgede bulunuyorsunuz?

Üyeler Görebilir
13 02 05 (klor içermiyorsa) yada 130208 kodlarından birini kullanabilirsiniz. Çünkü gres bir yağlama yağıdır.
Gresler genelde yakma usulü ile bertaraf edilmektedir. Önce kategori analizlerini yaptırmanızda fayda var. Selamlar.

Üyeler Görebilir
Kategori analizine göre 1.veya 2.(parametreler sağladığında) atık yağları geri kazanıma gönderebilirsiniz. Ankara dan size yardımcı olabilirim. 13 02 li kodlar yağlama yağları yani greste buna dahildir.

Üyeler Görebilir
Akin bey teşekkürler. Bunların geri dönüşümüpek mümkün değil. Atık yağ satışı yaptıkbu sene firma çekemedi ve almadı elimizdekaldı kaç senedir kurtulmak istiyorum bir an evvel.

@Fatih Çoban

Teşekkürler Fatih Bey. bertaraf etmek en kestirme çözüm benimiçin.