Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anonim (4356)Atıksu arıtma tesisine hizmet verdiyseniz, bunu resmi yazı ve sözleşmeyle kanıtlayabiliyorsanız 3 yazabiliyorsunuz. Yoksa yalnızca arıtma tesisi yazmanız gerekiyor.
Benim daha önce arıtma tesisi tecrübem olmadığı için başvuru yapamıyor muyum. Çünkü başvurmaya çalıştığımda kurumdan/tesisten aldığım bir yazıyı döküman olarak eklememi istiyor.
Geçen senelerde D olarak almıştım şimdi C için başvuracağım, fakat başvuru ekranında aşağıdaki gibi bir yazı çıkıyor ve bilgilerimi güncellememe izin vermiyor.
Yazı şu şekilde;
Bilgilendirme
Önceki dönemlerden onaylı başvurunuz olduğundan her hangi bir değişiklik yapmadan ön başvuru yaparsanız başvurunuz otomatik onaylanacaktır.
Merhabalar.
Ben hem kentsel hem de endüstriyel almak istiyorum. Ön başvuru yaptığımda sadece kentsel işaretledim. Kesin başvuruda ikisini birden seçebilecek miyim? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Merhaba, Ben konfeksiyon firmasında çalışıyorum ve bizde paket arıtma var. Bizim arıtmada fiziksel ve biyolojik arıtma var ve evsel suyumuz var sadece. İkincil arıtma mı oluyor yoksa sadece d sınıfına başvurmam mı gerekiyor anlayamadım orayı. Birde fabrika bu konuyla ilgili arıtmadan sorumluyum diye bir yazı yazacağım ama sizlerde yazı örneği var mı?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.