Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Atıksu arıtma tesislerinde çalışan teknik personele ilişkin tebliğ
Son gün sistem kapandı. B sınıfı başvurum endüstriyelde kabul edilirken kentselde 3 kere red aldım. Süreçteki sıkıntılardan dolayı D sınıfı başvuru dahi yapamadım. Son günde sistem hata verdi başvurumu yapamadım. Telefonlar açılmıyor maillere cevap verilmiyor. Bu süreç nasıl yönetildi, niye insanlar mağdur edildi. Lütfen derhal düzeltilsin her ne hata yapıldıysa.
Görkem Dayangaçsistemden kaynaklı yaşadığım bir sorun var mail attım burdan yazdım özelden de msj attım ama hiçbir geri dönüş olmadı.Umarım gerçekten dikkate alıyorsunuzdur ve bugün eğitim başladı ama olan sorunlardan kaynaklı katılım sağlayamadım eleştiri değil bir sitem aslında olan sorunun giderilmesi için yapılan bir sitem.
merhaba sağlıklı günler herkese uep çevreye daha önce kaydım vardı fakat şuan ne yeniden kaydolabiliyorum ne giriş yapabiliyorum ne yapmam lazım yardımcı olabilirmisiniz
UEP'e değil, uzaktanegitim.csb.gov.tr 'ye kaydınız vardır. Burası yeni bir site. Kaydı siz açmıyorsunuz, eğitimler başladığında SMS ve Mail ile bilgilendirme yaparlar. Şu adrese girip 17 Kasım tarihli duyuruya bakabilirsiniz
Atıksu Arıtma Tesisi Tesis Sorumlusu Eğitim atamaları devam etmekte olup söz konusu eğitimler 23.11.2020 Pazartesi günü gün içerisinden başlatılacaktır.
Şuan eğitimler aktif değildir eğitim başlatıldığında ue.csb.gov.tr adresinden başlatıldığı bilgisi paylaşılacak ve kursiyerlere SMS ile bilgi verilecektir.
Endüstriyel Tesis Sorumlusu ve Evsel/Kentsel Tesis Sorumlusu Eğitim içerikleri PDF doküman ve asenkron VİDEO kayıtlarından oluşmaktadır. Yani kursiyerler eğitim için verilen süre içerisinden 7/24 saat diledikleri zaman eğitime erişim imkanları olacaktır.
Atıksu Arıtma Tesisi Tesis Sorumlusu Eğitim atamaları devam etmekte olup söz konusu eğitimler 23.11.2020 Pazartesi günü gün içerisinden başlatılacaktır.
Şuan eğitimler aktif değildir eğitim başlatıldığında ue.csb.gov.tr adresinden başlatıldığı bilgisi paylaşılacak ve kursiyerlere SMS ile bilgi verilecektir.
Endüstriyel Tesis Sorumlusu ve Evsel/Kentsel Tesis Sorumlusu Eğitim içerikleri PDF doküman ve asenkron VİDEO kayıtlarından oluşmaktadır. Yani kursiyerler eğitim için verilen süre içerisinden 7/24 saat diledikleri zaman eğitime erişim imkanları olacaktır.
ZİYA KUTANOĞLUDuyuru linkinde Eğitim atamaları yapılan kursiyerler ekranın sağ üst köşesinde yer alan GİRİŞ/KAYIT sekmesine tıklayarak; e-Devlet İle Giriş Yap butonu ile ya da başvuru sırasında
de kayıt bilgileri olarak vermiş olduğu TC KİMLİK NO ve CEP TELEFONU bilgilerini yazarak “TELEFONA KOD GÖNDER” butonuna tıklamalı ve telefonuna gelen ŞİFRE ile giriş yapmalıdır diyor ama ne e-devlet sekmesi var nede telefona kod gönder ile giriş yapılabiliyor
[automerge]1606132396[/automerge]
mesaj gedikten sonra mı yapacaz acaba
ZİYA KUTANOĞLUyok hayır hiç bir şekilde giriş yapılmıyor e devlet sekmesi yok öyle bir buton sadece telefona kod gönder var onu yapınca Kullanıcı Bilgileri Yanlış. Lütfen Tekrar deneyiniz. hatası veriyor
Büşra Mülayimhayırlı olsun başarılar dilerim e- devlet sekmesi var kullanıcı girişi yaptığınız yerin üstünde
[automerge]1606132994[/automerge]
kodu beklemenizi tavsiye ederim zira giriş yapsanız bile eğitimler görünmüyor bundan sonrasında Büşra hanım yardımcı olabilir.
Veteriner, Maliye, İşletme, Sosyal Bilgiler, İngilizce Öğretmeni vs. var. Nasıl olabiliyor böyle bir şey? Çevre Mühendisi olmadan bu işler oluyor olacaksa bu bölüm kaldırılsın.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.