Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Atıksu arıtma tesislerinde çalışan teknik personele ilişkin tebliğ
Veteriner, Maliye, İşletme, Sosyal Bilgiler, İngilizce Öğretmeni vs. var. Nasıl olabiliyor böyle bir şey? Çevre Mühendisi olmadan bu işler oluyor olacaksa bu bölüm kaldırılsın.
Emrah BozkurtSMS gönderme konusunda kullanıcı adı hatası(kullanıcı bilgileri yanlış. lütfen tekrar deneyiniz) verdiğinden sms göndertemiyorum telefonuma.
E-devlet ile girişe yönlendirecek hiçbir buton yok sayfada
Yıldız DoğanDün bende mesajı aldım sonra bir daha mesaj attılar ve bilgileriniz güncellenecek ilk mesajı dikkate almayın diye belki sizin durumda öyledir.
Liste açıklandı millet. A sınıfı onaylanması rağmen iptal olanlar mı dersin danışmalık yapıp A belgesi alanlar mı dersin Danışmanlık yapıp A belgesi onaylanmasına rağmen sonradan iptal olup D sınıfı yazan mı dersin listede hepsi var
KubilayDumankesinlikle doğru, ben C kentsel-Endüstriyel ve D kentsel Endüstriyele Başvurdum. personel belgelendirme uygulamasında C Kentsel ve D Kentsel Endüstriyel onaylanmıştı ama açıklanan listeden C kentsel ve D kentsel eğitimleri onaylanmış görülüyor.
[automerge]1606140303[/automerge]
Kaldı ki C onaylandıysa D ye neden gireyim
Şafak YılmazGerçekten, Ne yaptıklarını bilmedikleri konusunda ikna oldum !!!
Çarşaf gibi liste yayınlanıyor abuk subuk bölümleri A olarak kabul etmişler..
Bu insanlar isyanını haykırmakta gerçekten haklılar!!
Gerçi sınavı var bu işin, bakalım kaçı geçebilecek!?
KubilayDumanBenim de normalde C belgesi alabilmem gerekiyordu ancak sistem yüklediğim belgeyi bir türlü kabul etmedi ve D belgesi için başvuru yaptım ama o eğitime de katılmayı düşünmüyorum. En iyisi bu yeni sistem oturana kadar 2. başvuru dönemini beklemek sanırım.
Aslında daha iyisi biz çevre mühendislerini böyle bir belgeye muhtaç etmemeleriydi ama işte..
TSUEçbs de kayıtlı olan telefon numaram ve TC ile giriş yaptım ben.
[automerge]1606146178[/automerge]
Eçbs de kayıtlı olan telefon numaram ve TC ile giriş yaptım ben.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.