Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Atıksu arıtma tesislerinde çalışan teknik personele ilişkin tebliğ
Cem YılmazBenim 2 sanayi tesisim var arıtması olan, biri geri dönüşümlü olarak proses suyunu tekrar üretimde kullanıyor, evsel atıksu da belediyenin kanalizasyonuna gidiyor. Sık sorulan sorulara baktığımda muaf olarak gözüküyor.
Diğer sanayi firması da organize sanayi bölgesinde, boyahanesine ait kimyasal arıtması var ön arıtma yapıp osb nin kanalına deşarj ediyor. Bu noktada bu tesiste muaf mı oluyor? Bu eğitimi OSB bünyesindeki personel alması gerekiyor değil mi?
İki tesis de muaf olmakta. Çünkü "alıcı ortama deşarj" etmesi gerekiyor. OSB'nin bünyesindeki personelin bu eğitimi alması gerekiyor. Siz de kendiniz için belge almak isterseniz, tecrübeniz olmadığı için D sınıfı ile devam edebiliyorsunuz.
Cem YılmazTeşekkür ederim. D sınıfı olarak başvurabiliyorsak iyi. Çalıştığı kurum yazısına ne yüklüyoruz? Çevre danışmanlık firmasında çalışıyorum, işe giriş belgesi veya sgk dökümleri yeterli mi?
tugceturanAçıkçası sisteme henüz bir yükleme ya da başvuru yapmadığımdan bu konuda yanlış yönlendirmek istemem. Ancak ben olsam E-Devlet üzerinden SGK Hizmet Dökümü alıp yüklerdim.
Cem YılmazDeneyim kısmında istiyor o dediklerimi, ek olarak arıtmaya ait bilgiler de istiyor. O zaman hiç deneyim eklenmeyecek arıtmayla ilgili olarak.
tugceturanaçıkçası ben deneyim eklemeden devam ettim, çünkü danışmanlık firmasında çalışıyorum. sadece vesikalık fotoğraf, nüfus kayıt örneği ve sgk döküm ekleyip başvurumu yaptım. artık yanlışsa da eksiklik bildiriliyormuş
Mrb, referans numarası alabilen var mı? Acaba sınav ücreti hakkında bilginiz var mı? Belge ücreti 100 Tl idi sanırım,
Bir de arkadaşlar yeni mezunlardan da sgk dökümü istiyor, daha önce çalışmadığımız için döküm belgesi mevcut değil. Teşekkürler
SİBEL ELMASMerhaba, kendim bu tarz bir belge hazırlayıp yetkili birimlere imzalattım, Buna benzer bir belgeyi insan kaynaklarından talep edebilir ya da kendiniz hazırlayabilirsiniz. Bakalım şuan başvurum onaylandı.
Cihan TopMsjıma geç cevap gelince bende örnek olarak firmanın Eylül ayı hizmet listesini yükledim umarım kabul edilir.Sizin yazı gayet başarılı Teşekkür ederim.
Cem YılmazMerhaba @Cem Yılmaz geçmişte danışmanlık firmasında çalışan birisi deneyim istenmediğinden D sınıfına başvurabiliyor mu ? Bir de D sınıfı için başvuruda belge listesinde ''atıksu arıtma tesisi işletilmesinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları eğitim yetki belgesi'' istiyor bu belge yoksa başvuramıyor muyuz ?
Damla24Bu belge yoksa bile başvurunuzu yapabiliyorsunuz. D sınıfına hepiniz başvurabiliyorsunuz. Tecrübeniz fazla ise, bunu ispatlarsanız daha üst sınıfa başvurabiliyorsunuz.
Cem YılmazTeşekkürler @Cem Yılmaz D sınıfında hem Endüstriyel hem de Kentsele ikisine de aynı anda başvuralabiliyor muyuz. Eğitim başlangıç ve sınav tarihleri aynı olduğu içi soruyorum.
Merhaba atıksu arıtma tesisi işletmesinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları eğitim yetki belgesi istiyor. Bu nedir. D sınıfı için gerekli bir şey mi
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.