Atıksu arıtma tesislerinde çalışan teknik personele ilişkin tebliğ

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar bu arada İlgili AAT personel teliği ile alakalı son gelişme olarak ;

Tebliğ alıcı ortama veren arıtmaları kapsıyor ama A-B-C belgeleri için istenilen tecrübeleri siz kanala veren bir arıtmada da edinmiş olabilirsiniz. Az önce kanala deşarj AAT tesisinde çalışan bir arkadaşım buradaki tecrübesini sisteme yükleyerek A belgesi için sınav başvurusu onaylandı. Ama tebliğe göre şuan çalıştığı tesis muaf :D

Üyeler Görebilir
Çevre danışmanlığında çalışıp bu deneyimin burda gecerliliği var mı arkadaslar? ben baktm yok da bi açık kapı arıyorum esasen . arıtması olan firmalara bakıp birebir arıtması , kimyasalı , analizleri vb ilgileniyoruz sonuçta boşa gitmesin :)

Üyeler Görebilir
Demet EFEMerhaba ,

Ben de danışmanlık yapıyorum uzun zamandır. Havva hanıma yazdım. Aktif sigortalı olduğunuza dair belgeyi ve arıtmasını işlemlerini yürüttüğünüz firmadan yazı alırsanız başvuru yapabiliyorsunuz. Ben yaptım halihazırda sonuçlanmadı ama en azından deneyin derim.

Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
Sınav sonuçları açıklandı arkadaşlar ,

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
linkinden sınav sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
sınav sonuçları alakalı yapılan yorumları site yönetimi siliyor mu?

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
başvuru açtığımda "önceden onaylı başvurunuz bulunmaktadır, değişiklik yapmazsanız direk başvurunuz onaylanacaktır" yazıyordu. Sağ kısmında hem kentsel hem hem endüstriyel vardı. ön başvuruyu onayladım şimdi sadece kentsel görünüyor. Normal başvuruya geçerken endüstriyel de otomatik eklenir mi? biryerde otomatik ikisi de açılıyor diye okumuştum sanki?

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar Tebliğ ile ilgili Bakanlık ile iletişimde olan var mı? Ertelenmesi ya da danışmanlık gibi sürece girmesi söz konusu mu?

Üyeler Görebilir
AAT sınavından geçmiştim. Ancak sistemde sertifikam gözükmüyor. Konu ile ilgili mail gönderdim. Dönen olmadı. Telefonu arıyorum, çalmıyor bile. Nasıl ulaşacağız bu insanlara?