Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Atıksu arıtma tesislerinde çalışan teknik personele ilişkin tebliğ
Arkadaşlar bu arada İlgili AAT personel teliği ile alakalı son gelişme olarak ;
Tebliğ alıcı ortama veren arıtmaları kapsıyor ama A-B-C belgeleri için istenilen tecrübeleri siz kanala veren bir arıtmada da edinmiş olabilirsiniz. Az önce kanala deşarj AAT tesisinde çalışan bir arkadaşım buradaki tecrübesini sisteme yükleyerek A belgesi için sınav başvurusu onaylandı. Ama tebliğe göre şuan çalıştığı tesis muaf
Çevre danışmanlığında çalışıp bu deneyimin burda gecerliliği var mı arkadaslar? ben baktm yok da bi açık kapı arıyorum esasen . arıtması olan firmalara bakıp birebir arıtması , kimyasalı , analizleri vb ilgileniyoruz sonuçta boşa gitmesin
Ben de danışmanlık yapıyorum uzun zamandır. Havva hanıma yazdım. Aktif sigortalı olduğunuza dair belgeyi ve arıtmasını işlemlerini yürüttüğünüz firmadan yazı alırsanız başvuru yapabiliyorsunuz. Ben yaptım halihazırda sonuçlanmadı ama en azından deneyin derim.
sedef karagözEkteki format Bakanlığın başvuru linkinde paylaşmış olduğu formattır. Gerekli yerleri doldurup kaşe imza yaptırarak sisteme yükleyebilirsiniz.
Fatih KoçakTeşekkürler Fatih bey, sonucunu kontrol eden var mı? Benimkinde - - BAŞARILI yazıyor, geçtim diye kabul etmek istiyorum ama puan falan yazmayınca emin olamadım.
GiizeemSonuçla belirttiğiniz gibi başarılı veya başarısız olarak açıklandı.
Başarılı yazısını gördüyseniz belgeyi almaya hak kazanmışsınızdır.
Tebrik ederim. Aşağıdaki linkten diğer aşamaları görebilirsiniz
cengizöztürkHayır hocam herhangi bir müdahalede bulunmuyoruz , site içerisinde yapılan yorumlar değil diğer konularda da mesaj görememe hataları olabiliyor. Mesajı yazan kişinin profilinde mesaj sabit kalıyor.
Hata aldığınız konuyu iletirseniz kontrol edebiliriz.
başvuru açtığımda "önceden onaylı başvurunuz bulunmaktadır, değişiklik yapmazsanız direk başvurunuz onaylanacaktır" yazıyordu. Sağ kısmında hem kentsel hem hem endüstriyel vardı. ön başvuruyu onayladım şimdi sadece kentsel görünüyor. Normal başvuruya geçerken endüstriyel de otomatik eklenir mi? biryerde otomatik ikisi de açılıyor diye okumuştum sanki?
Kübra E.A ve B sınıf tesisler için danışmanlık yapmanın önü tıkalı maalesef. C ve D için yolu açık. Ertelenme ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyen İl Müdürlüğü çalışanları mevcut ama Bakanlıktan kimse ile görüşme fırsatı bulamadım.
AAT sınavından geçmiştim. Ancak sistemde sertifikam gözükmüyor. Konu ile ilgili mail gönderdim. Dönen olmadı. Telefonu arıyorum, çalmıyor bile. Nasıl ulaşacağız bu insanlara?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.