Atatürk üniversitesi iş sağlığı ve güvenliği önlisans programı

Üyeler Görebilir
@Gülay Kudret Birdal

Ben diğer bölümlere bakıyorum aslında o yüzden Allah razı olsun :)

Mesela OSGB açmak için "Sağlık Kurumları İşletmeciliği Lisans Programı" işe yarar mı acaba?

Üyeler Görebilir
@Gülay Kudret Birdal

Yani benim bildiğim bir iş güvenliği uzmanı bir iş yeri hekimi bir de sağlık memuru yeterli zannedersem ama malum yönetmelikler/gereksinimler çok değişiyor :) Hayal kuruyorum işte, neyse okumak güzeldi herhalde tekrar üniversiteye dönmek istedim

Üyeler Görebilir
@CMNet Okuru
2. üniversite için bölüm bakıyorum ben de ama ilgimi cezbeden ve çevre mühendisi olarak ilerde ihtiyacım olabilecek bir bölüm bulamadım önersi olan varsa sevinirim.

Üyeler Görebilir
ben enerji sektöründe çalışmak istiyorum zaten makine bölümünde yüksek yapmak istiyorum okullar açılınca hocalarla da görüşeceğim bu konuda fakat aöf de düşünüyorum elektrik enerjisi üretimi diye bir bölüm varmış 2 yıllık sizce faydası olur mu? onun haricinde çalışma ekonomisine bakıyordum, şimdi isg varsa o da olabilir, önerilerinizi alabilir miyim :)

Üyeler Görebilir
Çalışma ekonomisi zor bir bölüm haberin olsun örgün eğitimde okuyan tanıdığım epey zorlandı açıktan nasıl olur bilemiyorum.Elektrik enerjisi üretimi benim de ilgimi çekti şimdi aöf mü?

Üyeler Görebilir
@Gülay Kudret Birdal

Günümüzde mühendislerden çok şey bekleniyor, sadece proje üretmek veya fikir satmaktan ziyade kendi fikrinizi hayta geçirebilmeniz ve sürekliliğini sağlayabilmeniz adına size yardımcı olacaktır. Bugün bence bir mühendis ekonomiyi/muhasebeyi bilmeli yorumlayabilmeli, ürettiği projenin fizibilitesini yapabilmeli, maliyet analizleri yapabilmeli, bir şirkette yönetici vasfı ile çalışırken insanları yönetebilmeli ve yönlendirebilmeli. İllaki bir mühendis bunları bir ölçüde yapabiliyordur ama işletme bence bunları bir veya bir kaç adım ileriye taşıyabilir diye düşünüyorum. Bilmiyorum varsa işletme yüksek yapan arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa iyi olur.

Üyeler Görebilir
@Nuri ÜNAL
üni sınavına gerek yok 2. üni için mezun yada öğrenciysen kayıt yaptırılıyor.Lise mezunu arkadaşlar sınavla kayıt yaptırıyorlar

Üyeler Görebilir
@Gülay Kudret Birdal
Teşekkürler ben çevre teknikeriyim yanına bide iş sağlığı güvenliği teknik elemanı olalım bakalım :D allah razı olsun gülay hanım :D