Atatürk üniversitesi iş sağlığı ve güvenliği önlisans programı

Üyeler Görebilir
Paylaşım için teşekkürler :) Hem İSG olsun hemde başka alanlarda olsun kendini geliştirmek isteyen arkadaşlar için harika bir sistem, tekrar ÖSS'ye girmemek zaten başlı başına bir lütuf, seneye bende denerim belki :D

Üyeler Görebilir
@Nuri Ünal
Ödemeler, T.C. Kimlik numarası belirtilerek, 02 Eylül - 15 Eylül 2013 tarihleri arasında (ek
yerleştirme sonucu kayıt yaptıracak olanlar daha sonra belirlenecek tarihler arasında) herhangi bir
Vakıfbank şubesine yapılmalıdır.
Bankaya herhangi bir hesap numarası belirtmenize gerek yoktur. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim
Fakültesi öğrenim ücretlerinin ödeneceği ifade edilerek T.C. Kimlik numarası belirtildiğinde ödenmesi
gereken miktar banka tarafından size bildirilecektir.
İş Sağlığı ve Güvenliği Önlisans Programı290 TLDönemlik
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Üyeler Görebilir
@Gülay Kudret Birdal
Açık öğretimden kayıt yaptıracaklar için geçerlidir.2. üniversiteden faydalanacak olanlar için süre 25 Ekim olmalı.Detaylı bilgi için 444 92 82 çağrı merkezinden yardım alabilirsiniz.

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümüne Kayıt Yaptıran Varsa Haberleşelim Yardımlaşırız Sınavlar Yakınlaştı :)

Üyeler Görebilir
ben bunu yeni gördüm ama 2 yıl da uğraşmaya ve beklemeye değer mi. Kursa gidip belgeyi özelden almaktan daha mı iyi ünivden almak ?

Üyeler Görebilir
@Ferhat Bağaç
Ben Çevre Teknikeriyim :) Benim İçin Daha Kolay Oluyor Zatemn Şuanda Çalıştığım Bölümde Hem Çevre Hem İş Sağlığı Üzerine