• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atıksu arıtma tesislerinde çalışan teknik personele ilişkin tebliğ

Çevre danışmanlığında çalışıp bu deneyimin burda gecerliliği var mı arkadaslar? ben baktm yok da bi açık kapı arıyorum esasen . arıtması olan firmalara bakıp birebir arıtması , kimyasalı , analizleri vb ilgileniyoruz sonuçta boşa gitmesin :)
 
Değerli meslektaşlarım merhabalar; Bakanlığımıza gelen mail ve telefonlara özellikle kentsel konusunda cevap vermeye gayret ediyoruz. Burada açılmış olan konu başlığına binaen girdiğimde farklı değerlendirmeler olduğunu da gördüm. Eğer sorunuz varsa mail atmamış yada aramamışsanız dilerseniz bu başlık altında sorularınızı cevaplandırabilirim :)
Başarılı günler dilerim.
 
Önceki cevapları görüntüle…
Görkem DayangaçGörkem Bey Merhaba, Havva Hn. a ulaşamıyorum ve durum oldukça acil. B sınıfı endüstriyel başvurusu yapmıştım. eksiklik bildirildi 9 Kasımda. 7 takvim günü süre tanındı. 14 kasımda eksik belgeyi yükledim ve yüklenen belge görünüyor. Bugün 15 kasım tarihli süresinde eksik giderilmediği gerekçesiyle başvurunuz reddedildi yazısıyla karşılaştım. 9 Kasım tebligat tarihinden sonra başlar 7 takvim günü - ki buna göre bugün son gün- ben 14 kasımda eksiği gidermişim. Ne yapabilirim? Melek Serdaroğlu
 
Şuan eksiklik güncelleme için sayfayı açtığımda evrakı yükleyemiyorum. Eski evrak siliniyor ama yeni yüklediğim de yüklenmemiş görünüyor. Sistemde bu sorunu yaşayan var mı?
 
Bugün son gün olmasına rağmen şuan sisteme girip kayıt olamıyorum. Neden böyle olduğu hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
 
Önceki cevapları görüntüle…
Arkadaşlar merhaba,
Detayına girersem maalesef beyin yakan olaylar silsilesiyle kentsel B sınıfı başvurum 3 defa reddedilerek bugüne kadar getirildi. D sınıfı başvurumu ise bugün yapacaktım ancak sistem arızalandı. Maalesef sistem oturtulmadan gerçekleştirilen bir süreçle daha karşı karşıya bırakıldık. Kabul edilen ve reddedilen başvurularım arasında çelişkiler söz konusudur. İnanın bu belgeyi alıp almamak artık umurumda değil. Bu süreçte çalınan vakitlerim yanıma kar olarak kalsın.
 
Son düzenleme:
Mert UygunMert bey merhaba, 3 başvurunuzun reddedilme sebepleri size ayrıntılı olarak ilgili arkadaslarımızca iletilmiştir. 14000 den fazla basvuruda sistemde sadece ufak sıkıntılar oldu ve sizin yasadığınız problemi yasayan çok az kişi vardı eleştiriniz sizce de çok acımasızca değilmi.? Sistemde sertifika sorunu oldu ve 1 saat içersinde halledildi.
bakın biz meslektaşız ve ben her meslektaşımın söz konusu eğitimden faydalanması için hafta sonu bile gece geç saatlere kadar mesai yaptık, ufak tefek foto vs gibi şeyleri elimizden geldiğince düzeltleye çalıstık. 30 ekimde başladı sistem sadece son 2 günde 1 saatlik sorun oldu haricinde hiçbir sorun yasanmadı. Normalde 8 kasımda biten süreyi kimseyi mağdur etmemek adına 15 kasıma uzattık yetmedi 16-17 uzattık ancak yine de yaranılamadı. Siz haklısınızdır muhakkak ancak bizleride düşünmenizi sizin bu belgeyi alabilmeniz için ne kadar mesailer yaptığımızı görmenizi isterdim.
ayrıca 2022 mayıs ayına kadar süre var ve yılda en az 2 defa her sene bu eğitimler açılacak kimse hiçbirşey kaybetmis değildir
 
Arkadaşlar onaylandıktan sonra uzaktan eğitime kaydolacak mıyız 23 kasımda eğitim başlıyor nasıl olacak bilgisi olan var mı acaba?
 
Uzaktan eğitim sitesinden eğitim verilecek yazıyor duyuruda ue.csb.gov.tr den ama giriş yapamadım sürekli hata veriyor yanlış site mi acaba bilemiyorum.
 
Merhaba arkadaşlar ben ile birlikte aynı kurumdan 4 kişi tesisi sorumlusu eğitimine başvurduk. Sadece benim başvurum onaylandı gözüküyor, diğer 3 arkadaş sisteme giriş yaptığında "veri yok" yazısı çıkıyor. Bu durumla karşılaşan var mı?
 
@Görkem Dayangaç başvuruyu yaptıktan sonra başvuru takibini ve sonuçlara nereden bakabiliyoruz ? Yardımcı olabilir misiniz ?
 

Ekli dosyalar

  • 1605597582622.png
    1605597582622.png
    53.4 KB · Görüntüleme: 89
Üst