• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atıksu arıtma tesislerinde çalışan teknik personele ilişkin tebliğ

merhaba sağlıklı günler herkese uep çevreye daha önce kaydım vardı fakat şuan ne yeniden kaydolabiliyorum ne giriş yapabiliyorum ne yapmam lazım yardımcı olabilirmisiniz
 
Arkadaşlar uzaktan eğitim portalına giriş yapamıyorum. tc kimlik no kayıtlı değildir diyor. sizler de öyle bir problem oldu mu?
 
Arkadaşlar eğitimler açıldı. Tc ve Sistemdeki telefon numaranızla girebiliyorsunuz
 
Bana Sms geldi sonunda ama, iş çorbaya döndü. Kentsele başvurdum endüstriyel açmışlar :) Nasıl düzleğe çıkacaz bilmiyorum.
 
Ben D end.e başvurdum C Açılmış, listede de D yazıyordu halbuki, şimdi tekrar baktım sisteme, eğitim silinmiş, çevre şehircilikten de bilginiz güncellenecektir diye mesaj geldi...
 
sınıf bilgisi (C/D) daha sonra güncellenecektir, önceki mesajı dikkate almayınız diye sms geldi bana da az önce.Bir de eğitim 10 Aralığa kadar aktif olacakmış
 
Merhabalar,az önce bakanlık tarafından sms geldi. Eğitim atamam yapılmış olduğu ve 23.11.2020-24.12.2020 (saat 12:00) tarihleri arasında aktif olacaktır yazıyor. Eğitime giriş yapabileceğim sayfada sms te mevcut.bu adresten ulaşabilirsiniz diye bilgilendirme yapıldı. Siteye giriş yapmak istediğimde sizlerinde bahsettiği sorunla karşılaşıyorum. E-devlet ile giriş sekmesi de mevcut değil. TC ve telefon numarada mı kabul etmiyor. Farklı bir sms geliyormu?? ya da farklı bir zaman diliminde mi kullanmam gerekiyor??
 
A sınıfı endüstriyel olarak onaylanıp, sonrasında listede olmayan var mı? yada hangi sınıf olursa olsun önce onaylanıp sonra listede yer almayan.. kaç kişi var acaba.. kimse maile cvp vermiyor.. arıyorsun açan yok..
 
Eğitime hala katılamıyorum giriş ekranında yanlışlık olduğunu söylüyor umarım düzelir.
 
Dün eğitim grup bilgileriniz güncellenecektir diye mesaj geldi sistemde girdiğimde Henüz katılabileceğiniz aktif bir eğitim bulunmamaktadır. demektedir. bu nasıl bir sistem nasıl bir eğitim verme şekli.
 
Üst