Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
görevliler tarafından bir duyuru yükleniyor diye umut ediyorum
"31 Mart'a kadar tamamlayın, 29 Mayıs'a kadar düzeltmeye açık olacak" duyurusu sadece Atık Beyanı için geçerli. Ambalaj Beyanları ile ilgili hala bir duyuru yok.
eÇBS üzerinden girmek ile direkt olarak atıkambalaj sitesinden girmek arasındaki fark bu aslında. ancak şu an iki taraftan da giremiyorum ben Ambalaj Bilgi Sistemine.
evet Ek-7 ve Ek-8 eÇBS; Ek-4-5-6 atıkambalaj sitesi olarak düşünebilirsiniz. tabii hepsi mevcut olan firmalar da var o zaman biraz bug'a girebiliyor sistem
[automerge]1585047050[/automerge] @RKayacan chrome dışında internet explorer ve firefoxtan da denedim giremedim. sanırım bakanlık bazı kişileri banladı
Eğer lisanslı tesis iseniz ve aynı zamanda ekonomik işletme iseniz EÇBS üzerinden, yok sadece ekonomik işletme iseniz yani Ek-4, Ek-5, Ek-6 dolduruyorsanız
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.