Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İş ilanlarından ziyade mezun olduktan sonra ne yapacağınıza karar vermeniz lazım. Bu site, her sektörden deneyimli kişilerin bilgilerini paylaştığı bir site ve bana çok yol gösterdi. Mezun olmadan önce keşfetmediğim için çok şanssızım. Bende mezun olduğumda aldım ama şuan kullanmıyorum.
Atıksu arıtma tesisi projelendirmesi, işletimi, imalatı, analizleri alanında çalıştım. Daha sonra satışa yöneldim. Çevre izin ve lisanslarıyla ilgili bir çalışmam olmadı. Başlangıç aşamasında sıkıldım Kendimi biliyorum mevzuatlarla haşır neşir olamadım.
hımmmm.bu sene mezun olacağım ben ya yüksek lisans olacak yada bir sene oturup kpss çalışmak olacak şuan başka bir şey yok özel de çalışmayı düşünmüyorum henüz aslında tam da net bir şey yok kafamda
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.