• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Eğitim Çevre görevlisi eğitim sertifikası eksikliği

Temmuz 2016'da benim Çevre Görevlisi Belgemin süresi dolmuştu, fakat bir türlü eğitim açılıyordu, ama belgemde iptal edilmemişti. Ağustos'ta Tesadüfen Ankara'da olduğumda Bakanlığa bu konu ile ilgili birime gittim. Belgelerin iptaline birkaç ay geriden başladıklarını söylediler. 2016 bitmeden mutlaka yeni bir vize eğitimi açılacağını, bu eğitimi almazsam belgemin iptal olacağını söylediler. Kasım 2016'da eğitimimi aldım ve Çevre görevlisi belgem iptal edilmeden yeniledim. Yani süresi dolsa bile belgeyi birkaç ay daha iptal etmiyorlar, bilginiz olsun. Ama önünüze çıkan ilk vize eğitimine mutlaka katılmanızı öneriyorum..
 
Yıl içinde haziran gibi Eğitim açılırsa yenilenebili. Orada en gec belge tarihi bitecek olanlar diye belirtmiş
 
Üst