• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

çevre görevlisi vize eğitimi 2018

biz bu eğitime entegre çevre yönetim sistemi üzerinden mi yoksa uzaktan eğitim gov tr den mi başvurucaz.

e devlet üzerinde böyle bir ekran geliyor. Bunu ödedikten sonramı uzaktan eğitimden başvuru yapıcaz.
 

Ekli dosyalar

  • çevre görevlisi.PNG
    çevre görevlisi.PNG
    85.6 KB · Görüntüleme: 78
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
üzerinden yapılması gerekiyor eğitim bittikten sonra sistemi devreye alabilirlerse eğer entegre çevre yönetimden sertifika alınacak diye biliyorum.
 
Hep aynı. Genel sıkıntı var düzelir bekleyin. Hakikaten zaman israfı. Onca iş varken bir de sistemin sorunlarıyla uğraşalım. Bir şeyi de tam yapıp öyle devreye alsınlar. Duyuru var sınav başvurusu yapılamıyor. O zaman duyuruyu ona göre paylaşın. Hakikaten bu bakanlığın yazılımcıları nasıl yazılımcılar ya :ckskc:
 
Başvuru kısmı açılmış.
Eğitim bilgilerinin altında kurum bilgisi seçeneği var. Neyi istediğini anlayamadım, çalıştığımız yeri mi soruyor. Bilen var mı?
Altında şunlar açılıyor:
bakanlık merkez birimleri
il müdürlüğü
yerel birimler
diğer-----> iller
 
vize yenileme eğitim başvuru sekmesi açıldı referans numarası da gönderildi fakat gelen mailde yatırılacak tutar 150 tl görünüyor , aynı problemi yaşayan var mı?

@Nazzzzz


muhtemelen, ben özel sektörde çalışıyorum diğeri işaretledim.
 
Yeni eğitim başvurusuna tıkladığımda başvurulabilen eğitimler boş çıkıyor? Açıldı demiştiniz yine mi kapandı, sorun bende mi?

not: chrome ve explorerdan denedim.
 
Üst