• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

çevre görevlisi vize eğitimi 2018

Şahıs uygulamalarını tıkadığım zaman bu sayfaya yönlendiriyor. Bilgisi olan var mı ? mail atmama rağmen net bir cevap alamadım .
 

Ekli dosyalar

  • Adsız.png
    Adsız.png
    30.2 KB · Görüntüleme: 67
Eğitim başvuru talebiniz alınmıştır. Talebiniz onaylandığında tarafınıza e-posta ile bilgilendirilme yapılacaktır. diye mail geldi. ödemeyi bilgilendirme yapıldıktan sonra mı yoksa hemen mi yapmamız gerekiyor.
 
20 ağustosta belgemin süresi dolmasına rağmen eğitime katılabilecek kişi listesinde yer almıyorsunuz diyor. Aşağıya da 5 tane numara koymuşlar 5 ini de sırayla aradım kimse açmadı. Bu bakanlığın öğle arası dışında bi mola saati filan mı var onu mu denk getiriyorum anlamıyorum.
 
Çevre görevlisi belgesi süresi dolanlar ne yapacak bir bilgisi olan var mı_
 
@bekirkaradeniz
bildiğim kadarıyla e imza alıp giriş yapacaksınız. daha sonra eğitim bilgileri ve istenilen başvuru belgelerini sisteme yükleyip e imza ile onaylayacksınız
 
Eğitimi tamamlayarak sertifikasını alan adaylar, çevre görevlisi belgesi başvurusu yapmak için Bakanlığımız ÇED, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü’nün web sayfasında
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
e-devlet üzerinden giriş sağlayacak ve “Çevre Görevlisi Belgesi Vize Yenileme Başvurusu”nu seçerek, e-imza ile elektronik olarak başvuru yapacaklardır. demiş mobil imza da geçerli olur mu
 
Merhaba arkadaşlar,
Vize eğitimine başvur dediğimde mezun olunan okul kısmının altında kurum bilgileri yazıyor. Orası nasıl doldurulacak? Giriş yapan varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
 
YENİ BİR EĞİTİME BAŞVUR tıklandığında bir şey göremeyen arkadaşlar BAŞVURDUĞUM EĞİTİMLER 'i tıkladığında yapılan başvuru ve eğitim ücretinin yatırıldığı bilgisi gözüküyor. Bilginize
 
@Murat Kubilay

başvurumu yapıp parayı yatırdım ve dediğiniz yerde onay yazdığını görüyorum fakat duyuru kısmında diploma yükleneceğini okumuştum. bunu yüklediğimi hatırlamıyorum. başka bir işlem kısmı mı var yapmam gereken?
 
Eğitimi tamamlayan arkadaşlara çok acil ve hayati bir sorum var: Tüm dersler toplamda ne kadar sürede tamamlanır? Sizin tamamlamanız kaç saat/ gün sürdü?
 
Arkadaşlar eğitimi tamamladım, gereken tüm bilgileri doldurup belge ücretini de yatırdım, sağ üst kısımda ''e-imzala gönder'' ibaresi çıkıyor ancak ben e-imza değil mobil imza kullanıyorum, mobil imza ile belge başvurusu yapamıyoruz anlamına mı geliyor acaba bu durum, yardımlarınızı rica ediyorum, bakanlığı defalarca aradım telefona bakan yok...
 
Merhaba son dakka golü oldu gibi ama başvuruyu yeni yaptım malum bankalar kapandığından dolayı ücreti yatıramadım. Yarın ücreti yatırmam sorun teşkil eder mi başvurunun son günü olması sebebi ile konu hakkında bilgisi olan var mı
 
Adamlar hep sistemle çalışıyorlar ya; sizi üzmek istemezdim :) ama gene de yarın bakanlıktaki iletişim numaralarını bir arayın derim. Çünkü referans numarası, mailler hep otomatik yani insan müdahalesi olmadığını düşünüyorum. Ki yarın bankaya gittiğinde eminim ücreti almaz! süre geçti diye.
Ne zaman doluyor vize?

@Gizem Sunar
Videoyu sardırıp süreden tasarruf edebilirsiniz Gizem Hanım soruları doğru cevapladıktan sonra :)) sorun yok.
 
@Nazzzzz

Başka yapacak bir işleminiz yok. Diploma konusunu bende okudum lakin bir işlem yapmadım. Eğitim 3 gurup açılmış. 1. gurup bitti. 2. grup 28.06.2018 yani bugün açıldı. Ben o guruba dahilim. Ayrıca son 3. bir grup daha var sistem sizi hangisine atarsa orda eğitim alıyorsunuz. Cep telefonunuza mesaj geliyor.
 
Dekont ve vesikalık yükledikten sonra eğitim bilgilerini giriniz şeklinde uyarı aldım, diplomamı da yükledim. Sanırım diploma yükleme konusu bu sanırım. Bu arada mobil imza ile onaylama gelmiş ama işlem başarısız oluyor. Henüz tamamlayamadım.
 
Üst