• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

çöpten ayrıştırılmış pet, plastik, kağıt, karton vb. malzemelerin satılması.

Mhmet

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
15 Haziran 2019
Şehir
Muğla
Firma
AREL
arkadaşlar merhabalar çalışmış olduğum firmada ön işlem tesisinde çöpten pet, plastik vb. malzemelerin ayrıştırmasını yapıyoruz.
şu anda elimizde yaklaşık 200 ton civarı balyalı pet var. Anlaşıp devam edebileceğimiz bir firma arıyorum. internetten araştırdım fakat belli başlı firmalar haricindekilere ulaşma şansım olmadığı için yardımınızı rica ediyorum. yönlendirebilecek veya yardımcı olabilecek olanlar yardımcı olabilir mi ?
konum muğla çevresine yakın olursa daha iyi olur.
 
Merhaba Mehmet Bey,

Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .


Yukarıdaki linkten belge sorgulama yapabilirsiniz. PET'ler plastik karışımlı olduğundan, buna uygun kodlarla çıkış sağlanabilir. Plastikler için çok fazla kod mevcut, 15'li ambalaj kodu dar var, 20 01 39'lu plastik kodu da. Öyle sanıyorum ki çevre illerinizi ve bulunduğunuz ili, 20 01 39'la aratmanız sonucunda firmalara ulaşabilirsiniz.
 
Merhaba, belli basli firmalar disindaki firmalarda odemeler ile ilgili problemler cikabilir. Ama yine de uşakta apeks firmasi aliyor diye biliyorum. Gorusmenizde olumsuz yanit alirsaniz satis yapabileceginiz baska firma onermesini rica edebilirsiniz. Bu sekilde verim alacaginizi dusunuyorum. Iyi calismalar dilerim.
 
malzemeniz temiz malzeme ise iyi müşteri bulursunuz çöpten ayrıştırıp topladığınızda etiketler ve kapaklar ayrıştırılmış ve yıkanmış malzeme ise satışı kolay olur,
ama gelişi güzel balyalanmış ve balyaladıktan sonra sadece dışını yıkayıp temiz malzeme olarak satmak isterseniz sıkıntılı durum.
firma olarak da afyon çevre pet i önerebilirim.
 
Mehmet Bey merhaba,

Size ulaşabileceğimiz bir numara yazarsanız yardımcı olmaya çalışayım.
 
Üst