• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Corel Draw

Serap Töre Çelik

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
1 Mart 2011
Arkadaşlar her zaman olmasa da zaman zaman Corel kullanıyorum ama derme çatma biliyorum, çize çize diyebilirm, tabiki ayrıntılara ihtiyacım var. Kitap gibi ayrıntılara yer veren bir döküman varsa elinizde paylaşabilirseniz çok sevinirim.
 
Serap Hanım Aşağıdaki linkteki dosya işinize yarayabilir.

Dosyayı ek olarak da direk aşağıdan bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

İYİ ÇALIŞMALAR..
 

Ekli dosyalar

  • CorelDRAW_Unleashed_Mag..rar
    18.7 MB · Görüntüleme: 164
Arkadaşlar teşekkürler... Mustafa bey, bende bakmıştım onlara başlangıç için iyi gerçekten ama daha ayrıntılı anlatıma ihtiyacım var sanırım komut anlamları dışında.

Murat bey; indirdim dosyayı, şu an ayrıntılı bakamadığımdan mı bilemedim ama biraz ileri seviye gibi geldi :)

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim, iyi çalışmalar
 
coreldraw da harıta cızımı yapabılıcek arkadas varmı tez ıcın lazımda ???
 
yanlış anlaşılıcak bir durum yokta çiziliyomuş arkadaşıma tez aşamasında lazım coreldraw la harita çizilmesi gerekiyormuş
 
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Bu programla evet harita çizilebilir teorik olarak ama mantık lı mı tartışılır. Arkadaşınızı yapacağı şey şu. Coreldraw programını açacak arkasına haritasını çizmek istediği yerin büyük/küçük herhangi bir resim uzantısındaki resim haritayı çağıracak. Daha sonra coreldraw çizim araçlarını kullanarak çağırdığı haritadaki çizgilerin üzerinden geçecek. İşlem bitince de resim haritayı silecek. Zahmetli bir iş yani, özellikle de harita büyük ise.
 
corel draw harita çizimi için kullanılabilir ancak uzunluk birimlerinde sıkıntı çıkabilir bunun için cad ssitemlerinden birini kullanabilirsiniz..

coreldraw genelde grafik ve dergi dizgi işlerinde kullanılan bir programdır.. tabi isteediğinizde çizilir fakat zor olur..

corel draw için kaynak her yerde mevcut en basitten youtubede aratsan bir sürü eğitim videosu çıkıyor onları uygularsanız zamanla geliştirirsiniz.. tabi tek başına yetmez bu program effect bakımından çok geniş değil kısıtlı bu yüzden ps ai fhand gibi programlarla kombine ile çalışırsanız iyi işler çıkar hadi kolay gelsin..
 
çok teşekkür ederim ama işte bu kısa sure ıcerısınde cızılmesı gereken bıse oradan ogrenıp gelıstırmeye zaman yok
 
Üst